nokia pc suite

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wampir542

wampir542

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite
arkadaslar nokia pc suiti kurdum . sonra işime yaramadı we program ekle kaldırdan sildim fakat hala sag altta saatin yanında ona ait simgeler we program files ta dosyaları duruo onları nasıl silcem.bilen warsa bi yardım ?

wampir542

wampir542

Üye
    Konu Sahibi
yok mu ya bilen çok acil

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
En temiz ekle kaldır siler bence pc yi yeniden başlatmayı dene kalkacaktır eğer kalkmazsa aratıp tektek silmen lazım.Kolay gelsin.

wampir542

wampir542

Üye
    Konu Sahibi
ekle kaldır yaptım olmadı.program files ta we sag alltta duruo simgeler..cd yi bi daha yüklüom ama yüklemıo zaten yüklü dio.ekle kaldır da görünmüo napcam bilmıom ?

hkkn

Üye
arkadaslar bende de benzer sorunlar vardı. NOKİA PC SUITE CLEANER programını yukleyıp temızleyın baska caresı yok. bunla halledebılırsınız.

acacia

acacia

Üye
başlat çalıştır msconfig başlangıç de sonrada pc suitele ilgili bişe varsa kaldır kolay gelsin

Anıl Umut

Emekli Yönetici
başlat çalıştır msconfig başlangıç de sonrada pc suitele ilgili bişe varsa kaldır kolay gelsin
katılıyorum:oke:hem böylece ona ait dosyaları bulup sildiğin zaman hata almazsın

keremerson

keremerson

Üye
arkadaslar bende de benzer sorunlar vardı. NOKİA PC SUITE CLEANER programını yukleyıp temızleyın baska caresı yok. bunla halledebılırsınız.

Programın yapacağı da %99 odur. Ne gerek var ki programa :pro:

gosde

Üye
ASLINDA ABİM PC SUİTE KURMUŞTU BN ONDAN GEREKTİKCE YARARLANIODUMM TEK YAPMAM GEREKEN TEL BİLGİSAYARA GİRİŞ KABLOSU WRR ONA N70 TAKTIĞIMDAA O PROGRAMI ACINCA GEREK ONA RESİM ATIO GEREKSE ONDAN VS.. YÜKLÜODM ABİMDEN BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALINCCAA YARDIMLARIMI İLETİRİMM:oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt