Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia pc suite
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wampir542
Üye
Konu Sahibi
nokia pc suite
arkadaslar nokia pc suiti kurdum . sonra işime yaramadı we program ekle kaldırdan sildim fakat hala sag altta saatin yanında ona ait simgeler we program files ta dosyaları duruo onları nasıl silcem.bilen warsa bi yardım ?
wampir542
Üye
Konu Sahibi
yok mu ya bilen çok acil
Honda-VTI
Üye
En temiz ekle kaldır siler bence pc yi yeniden başlatmayı dene kalkacaktır eğer kalkmazsa aratıp tektek silmen lazım.Kolay gelsin.
wampir542
Üye
Konu Sahibi
ekle kaldır yaptım olmadı.program files ta we sag alltta duruo simgeler..cd yi bi daha yüklüom ama yüklemıo zaten yüklü dio.ekle kaldır da görünmüo napcam bilmıom ?
hkkn
Üye
arkadaslar bende de benzer sorunlar vardı. NOKİA PC SUITE CLEANER programını yukleyıp temızleyın baska caresı yok. bunla halledebılırsınız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
acacia
Üye
başlat çalıştır msconfig başlangıç de sonrada pc suitele ilgili bişe varsa kaldır kolay gelsin
Programın yapacağı da %99 odur. Ne gerek var ki programa
gosde
Üye
ASLINDA ABİM PC SUİTE KURMUŞTU BN ONDAN GEREKTİKCE YARARLANIODUMM TEK YAPMAM GEREKEN TEL BİLGİSAYARA GİRİŞ KABLOSU WRR ONA N70 TAKTIĞIMDAA O PROGRAMI ACINCA GEREK ONA RESİM ATIO GEREKSE ONDAN VS.. YÜKLÜODM ABİMDEN BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALINCCAA YARDIMLARIMI İLETİRİMM