Nokia PC Suite ile telefonu modem olarak kullanıp, İnternete Bağlananlar baksın

Sponsorlu Bağlantılar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Nokia PC Suite ile telefonu modem olarak kullanıp, İnternete Bağlananlar baksın
Merhaba arkdaşlar ben ocak ayı bedava olmak Nokia PC Suite n73 telefonumu modem olarak kullanıp internete giriyordum ocak ayından snra ise günlük cepnet yapıp işim olduğu zaman giriyorum.. hafta 1-2 kez felan.. neyse eminim bu yolla giren vardırr fakat kafama bişey takıldı.

İLK ÖNCE TELEFONUM İÇİN AYARLARI YAPIYORUM

SONRA ŞEBEKE SECİMİNİ VODAFONE - TURKEY YAPTIGIMDA İNTERNETE BAĞLANDI OLRAK GÖSTERİYOR FAKAT İNTERNET EXPOLER VEYA BAŞKA BİR TARAYICI SAYFAYI GÖSTERMİYOR.. FAKAT LİSTEDE ÇIKAN BU İLK ŞEBEKEYİ YAPTIĞIMDA İNTERNETE BAĞLANIYORUM..

BAĞLANTI HIZI BU OLRAK GÖSTERİYOR AMA BU KADAR HIZLI DEĞİL.. BUNUN SEBEBİ İSE BAŞKA SEBEKE KULLANMAMDAN KAYNAKLANIYORR GALİBAA VODAFONE - TURKEY ŞEBEKESİNİ KULLANAN VARMI ARKDAŞLAR BEN BU LİSTEDEKİ HER SEBEKEYE BAĞLANIYORUM FAKAT BİR TEK İLK BAŞTAKİ ŞEBEKEDE SAYFA GÖRÜNTÜLENİYOR.. EĞER BİR AYARLAMA FELEN SÖZ KONUSU İSE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

extazyy06

Üye
deneyelim bi .d

Kingmortall

Kingmortall

Üye
benim internet şu anda kesik tt net c6 01 telefonumu modem olarak kullanıyorum çokta güzel oldu :)

dj eşref

Üye
kullanmıdıgın nokıa pc suıte programının eskı surumu olabılır en son cıkan surumu bul yukle duzelır baktın gene olmuyor telefonu kapatıp tekrar ac

sesaka

Üye
Ben telefonu modem olarak ayarladım, fakat explorer açtığımda sunucu bulunamadı yazıyor. yapmam gereken ayar nedir.

Üst Alt