Nokia pc studio web bağlantı sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
    Konu Sahibi
Nokia pc studio web bağlantı sorun
Arkadaşlar kusura bakmayın sürekli sorun çıkıyor ben bu nokia pc studio web bağlanacaktım ama tam bağlanacağı zaman bağlanmıyor ve modemi başka bir uygulama kullanıyor yada yapılamdırma ayarları yanlış diyor ben yapılandırma ayarlarınıda yapıyorum ama olmuyor yine lütfen yardımcı olun çok canımı sıkmaya başladı bu olay

futbol123

futbol123

Üye
telefondan giriyormu internete?

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
    Konu Sahibi
evet giriyor

futbol123

futbol123

Üye
Pc suıte e girin One Touch Access e tıklayın ayarlara girin modem seçin bölümüne 6300 ı tıklayın tamam deyin öbür bölüme gecin listeden operatör bölümünü seçin Vodafone turkey i seçin onaylayın tamamdır:oke:

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
    Konu Sahibi
Pc suıte e girin One Touch Access e tıklayın ayarlara girin modem seçin bölümüne 6300 ı tıklayın tamam deyin öbür bölüme gecin listeden operatör bölümünü seçin Vodafone turkey i seçin onaylayın tamamdır:oke:

hepsini yaptım yine aynısı oluyor teldeki bir ayar yüzünden olmasın

dj eşref

Üye
bazen bende aynı hatayı alırdım ben bluetoothla baglanırdım boyle hata aldıgımda bunları yapardım ya bluetoothtu cıkarır tekrar takardım pc ye.......baktım gene olmuyor telefonu kapatıp tekrar acardım.......gene aynı hatayı alırdım bu seferde pc yı kapatıp tekrar acardım.......yanı bu 3 işlemden bırını yada ıkısını yaptıgımda duzelırdı ınternete baglanırdı sende dedıklerımı yaparsan duzelır.........

quad4core

quad4core

Üye
ben bu hatayı aldığım zaman telefonu usb'den çıkarıp hatsız'a alıp sonra yine genel tercihe alıyorum o zaman bağlanıyor

----------Eklendi @ 08:27:51 ---------- Yazıldı @ 08:25:51 ----------

ben bu hatayı aldığım zaman telefonu usb'den çıkarıp hatsız'a alıp sonra yine genel tercihe alıyorum o zaman bağlanıyor.

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
    Konu Sahibi
ben bu hatayı aldığım zaman telefonu usb'den çıkarıp hatsız'a alıp sonra yine genel tercihe alıyorum o zaman bağlanıyor

----------Eklendi @ 08:27:51 ---------- Yazıldı @ 08:25:51 ----------

ben bu hatayı aldığım zaman telefonu usb'den çıkarıp hatsız'a alıp sonra yine genel tercihe alıyorum o zaman bağlanıyor.

tamam bi deneyim olacakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt