nokia pc ınternet access

Sponsorlu Bağlantılar

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc ınternet access
pc den nete bağla seçeneğini aktif hala getirince bu program kendiliğinden kuruluyordu.Tabi baya biçemlendirme yaptığım için hafızaya silindi o kadar aramama rağmen bulamadım indirme dosyasını oviden bağlamaktansa bu güzeldi tekrar nasıl aktif hale getireceğiz bunu '!!

najanaja

najanaja

Üye
walla onun exe si telin E/private klasörlerinden birinin içinde ben ilk zamanlar bulmuştum hatta pc ye kurmuştum fakat sanırım yedeğini almamışım baktım pc ye şimdi yok ne kadar biçimlendirsende onun gideceğini sanmam çünkü orjinalinde e nin içinde var o pro eğer hackleme imkanın warsa gir e/privateye bütün klasörleri tek tek bak muhakkak bulursun exe sini.

----------Eklendi @ 18:47:46 ---------- Yazıldı @ 18:40:28 ----------

al bakalım kardeş buluwerdim bunu indir ve kur pc ye ok

----------Eklendi @ 18:49:39 ---------- Yazıldı @ 18:47:46 ----------

sayfanın en altına in orada accept and download war.

• Beğen
Tepkiler: ownmyofmyowner
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bu deyil galiba daha önce bunu kurmuş olmam lazım öle hatırlıyorum pcde kurulum dosyası vardı silindi oda 7 8 mb felandı yalnış hatırlamıyorsam

80 mb olmaması lazım sanırsam

najanaja

najanaja

Üye
kardeş inan bana bu bende önce şaşırmıştım teldeki dediğin gibi küçük boyutlu bu internetten indirilenin boyutu budur. bende burdan kurmuştum zamanında sen dene memnun kalmazsan söle bakarız çaresine. Denemeden bilemezsin sen boyuta bakma aradığın pro budur. ok

Takipçi Satın Al

Üst Alt