Nokia Ovi Suite Vınn Bağlantı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeus6701

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Suite Vınn Bağlantı Sorunu
Forumda benzer problem yaşayan ama çözüm bulamamış başlıklara baktım. Benimde sorun aynı. Ovi Suite vınn ile nete bağlanıp güncelleme yapmıyor. Benzer sorunu yaşayıp çözen varsa bi yardım etsin lütfen. Oviyi onardım ama yine de olmadı.

ramirez02

Üye
bağlantı hızı düşük geliyo olabilir

esatgelmedi

Üye
bağlantı hızıyla alakası yok 3g bağlantı 12-13 megabite kadar çıkıyor. Aynı sorun bende de var ve maalesef konu açmama rağmen çözüm bulamadım. Ovi suite 3g bağlantıyı görmüyor

security33

Üye
aynı sorun bendede var.. yardım edebilecek kimse yok mu?

esatgelmedi

Üye
maalesef şu ana kadar bir gelişme yok.

pasha14

pasha14

Üye
Hız ne kadara çıkarsa çıksın vınn'ın ne zaman çekeceği ne zaman sinyalin gideceği hiç belli etmiyor normal evdeki internet gibi değil ben sorunu buna bağlıyorum. Vodofone vınn ile bende bağlanamıyorum

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Hız ne kadara çıkarsa çıksın vınn'ın ne zaman çekeceği ne zaman sinyalin gideceği hiç belli etmiyor normal evdeki internet gibi değil ben sorunu buna bağlıyorum. Vodofone vınn ile bende bağlanamıyorum

Öyle diyorsun da sinyal varken görse arada bağlantı kopsa eyvallah ama hiç bir şekilde interneti görmüyor sanki bağlantı yokmuş gibi.

Aynı sorun bende de var, Nokia PC Suite kullanırken vınn üzerindeki interneti görüyordu. Fakat Nokia Suite 3.2.100 (eski adıyla ovi suite) kullanıyorum şuan, vınn üzerinden bağlantı görmüyor. Ne denediysem olmadı. Keşke bi çözümü bulunsa.. :bilmm

alper498

Üye
Öyle diyorsun da sinyal varken görse arada bağlantı kopsa eyvallah ama hiç bir şekilde interneti görmüyor sanki bağlantı yokmuş gibi.

Aynı sorun bende de var, Nokia PC Suite kullanırken vınn üzerindeki interneti görüyordu. Fakat Nokia Suite 3.2.100 (eski adıyla ovi suite) kullanıyorum şuan, vınn üzerinden bağlantı görmüyor. Ne denediysem olmadı. Keşke bi çözümü bulunsa.. :bilmm

vınn ile bağlantı problemi yaşarsın. türkcellvınn.exe uygulamasını kapat, daha sonra
Başlat>>>Ara>>>Rasphone.pbk
buradan ister Turkcell3g yada statik ip ile çalıştırın.
bende bu şekilde güncelleme yapabildim.
umarım faydası olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt