nokia ovi suite ve güncelleme

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi suite ve güncelleme
1)nokia ovi suite ne işe yarıyo
2)5320 xm in versiyonunu güncellemek istiyorum fakat nsu ile güncellerken indiriyo yükleme sırasında cihaz kurtarma bataryayı usb kablosunu çıkarın tekrar takın yeniden deneye basın dio yapıyorum ama tekrar çıkıyo bunu nasıl günccellerim phoenix güvenli bir programmı bununla güncellesem olurmu

korkma

Üye
1) Ovi Suite , resim , muzik , harita , oyun vs. gibi içerikler bulunan nokianın bir uygulaması .. hem Nokia TLF ile gelen CDsinde çıkyor hmde siteside var zaten.. bizim için çokta yararlı birşey değil . genelde herşey paralı ..

2) Nokia Software Updater ilemi yapıyorsun? - kabloyu taktığında PC Suite ile bağlan demen gerek . öyle yaptğın halde yine olmuyorsa ????

Arkdaşlar yardım edinnn ?????

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
evy nsu ile yapıyorum ve telden de pc suite ile bağlan diyorum

Tepkiler: combat212

Nadir

Emekli Yönetici
genelde bu durumlar driverların tam yüklenmediği zamanlarda olur..phoenix diye bir program var onu aa-tolga adlı arkadaş vermiş onunla deneyin..

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
güvenli bir programmı bi problem çıkmaz deilmi

--------------- Ekleme ---------------

bide hangi driverler bu usb driverlerimi

--------------- Ekleme ---------------

kimse bilmiyomu ya ben neden nsu dan güncelleme yapamıyorum nasıl yaparım

Arkadaşım belliki updater i kurarken bir hata olmuş yanlış yüklenmiş olabilir
Sen şimdi nokia ile alakalı pcsinde ne varsa kaldır ve dosdogru kur tekrar dene
Gene olmadıysa sorun sende degil nokia nın güncelleme servisinde olabilir
Ben 5320 kullandım ve aynı senin gibi sorunla karşılaştım version yenileyemeden telefonu sattım
Bunu nokia cihazlarının geneli yapıyor N79 dada aynı sorunu yaşadım ama tekrar tekrar denerken sonunda yaptım
Belliki telefonunu yeni almışsın sabret dene dene sonunda olur 5320ler yapıo bunu genelde.

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
tamam deneyelim bakalım tekrar tekrar