Nokia Ovi Suit Uygulama Yüklerken Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Suit Uygulama Yüklerken Hafıza Sorunu
Selam ben nokia c5-03 telefona oyun ve uygulama yüklerken ovi suite programını kullanıyorum çünkü direkt hafıza kartına girip attığım zaman nedense telefonda bu uygulamayı göremiyorum

ayrıca örneğin 150 mb lik bir oyun atıcam kartta 300 mblik yer olmasına rağmen ''telefonun hafızası dolu'' diye bir uyarı geliyor bu neden kaynaklanabilir. bir türlü halledemedim 2gb lik kart var 1,5 gb si harita haritayı yedekleyip öyle denemek istedim ancak çok uzun sürüyor çok fazla dosya var daha kapasiteli bir hafıza kartı mı almam gerekir ?

bir de bazı hd oyunlar var symbian^3 için nokia n8 çalıştırmışlar 640*360 pixel 3d psp ayarında oyunlar bu oyunları nokia c5-03 de sorunsuz çalıştırır mı (örn. avatar, fifa 11 hd, prince of persia falan) oyunların boyutları 150-200 mb civarında öyle danik 2d versiyonu falan değil ama dediğim gibi yükleyemedim bir yardımcı olursanız sevinirim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ovi Suite Ayarlarından Kullanılacak Hafızayı Hafıza Kartı Yap. Ayrıca HD Oyunların Çoğunu Çalıştırmaz Bnim Bildiğim Asphalt 4, Spider Man i Çalıştırıyor... :oke:

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
evet kullanılan hafıza, hafıza kartı zaten ancak o sorunu çözüm sanırım yeni yazılımı yükledim ve ''nokia phone browser'' üzerinden intalls kısmına atınca düzeldi. avatarın 3d versiyonunu denedim ancak 120 mb olanı ancak yüklemeye hazırlanıyor yazısından takıldı kaldı bunun gibi çok güzel oyunlar var ama symbian^3 için sanırım

benim tel s60v5 oyunlarını açıyo ama baktığım sitede denenmiş telefonlar arasında n8'in yanında nokia c5-03 de yazıyordu ayrıca bu sitedeki symbian s60v5 oyunları kısmında en üstteki linkte o tür oyunlar da vardı açılır sandım ama açılmayacak sanırım.

spider man dediğin eğer 3d versiyonuysa o da güzel idare eder ama dediğim gibi onları gördükten sonra 2d'ler sarmıyo pek anca okey tavla hockey falan oynarım olmazsa :) bildiğniz c5-03'te çalışan güzel 3d oyunları yazarsanız sevinirim linke gerek yok link buluyorum ama çalışır mı çalışmaz mı o sorun oluyo. teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yüklemeye Hazırlanıyor Kısmında Takılı Kalmıyor Bende HAWX HD Denedim Yüklemeye Hazırlanıyor Dedi Dedi 10 Dk Falan En Sonunda Sertifika Hatası Verdi. Asphalt 5 HD Yükledim Onda Da 10 Dk Falan Bekledim Yükleyince Bastım Asphalt 5 e Açılmadı Açmıyor Çoğu HD Oyunları Ben Sadece Asphalt 4 HD yi Denedim Onu Açtı. Spider-Man Dediğimde 3D Olan Forumda Birisi Denemiş Açmış Onu Da Ondan Yazmıştım...

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonun sertitifka hataları için nokia c5-03 hack yapma diye bi konu vardı galiba öyle bir şey denesek olmaz mı ?

olivetti

olivetti

Üye
aynı sıkıntı bendede var telefon hackli ancak yüklemeye hazırlanılıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt