nokia ovi storeye rakip

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cesper.?

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi storeye rakip
:bigstar:herkese iyi akşamlar ben n8 kullanıcısıyım 3aydır da kullanıyorum malum bende diğer arkadaşlar gibi aynı konulardan madurrum özellikle en can sıkıcı ovi store malumunuz ben n8 reset atmadan önce oviye giriyordum ve yüklm yapıyordum resetten sonra yok orera 10.1 yüklemiştim daha oviye girdiğim zamanlarda. bu akşam hem forumu takip ediyorum hem n8 operadan internete giriyorum tarayıcıya şunu yazdım (opera mobile store) diye ve ovi store ye benzer bir site ve bundan indirme yaptım tabiki tel mod n8 olarak seçmem gerekti daha önceden bilen arkadaşlar varmı bilmiyorum ama forum s3 bölümünde ben rastlamadım yani oviye giremiyorsak alternatif olarak opera mobile storeden indirme yapabiliriz n8 kullanıcılarına DUYRULUR

• Beğen
Tepkiler: gokmena, ByWorth ve TheORCUN

AYNA

AYNA

Üye
evet bende sonyericsson satio varken opera storeye girip indiriyordum program felan..

suat1111

suat1111

Üye
deniyicem

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aga ne dion bse anlamadm :kop: bnde telden griom bak :p

AYNA

AYNA

Üye
telden opera 10.1 yi yükleyin.operayı açar açmaz kare kare kutular varya onların içinde bitanesinde opera store var otomatik geliyo ona tıklayın..symbian ile ilgili uygulamalara ulaşaiblirsiniz arkadaşlar..
ancak indirdiğiniz uygulamalar sertifika isteyebilir bilginize..

--------------- Ekleme ---------------

işte link:

dostumcx

Üye
evet geçen bnde bir tema indirdim ordan uyumlu yazıyodo n8 için sonra ne olduysa telefon reset manyağina döndü zor kaldırdım.. nokia ovi den şaşmam bide maxicepten..:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...