nokia ovi pc suite

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi pc suite
arkadaslar pc suıteyı guncelledım bıkac gun sonra telı bagladım ama pc telı goruyo nokia pc sıute gormuyo telden pc suıte secılı ama yınede gormuyo cıhaz bagla dıyorum bltootla bagla fln cıkıo :s pc suıteye baglantı kuramadım telde ovi guncellemesını kurmadım ama alakası varmıdır

eizo33

eizo33

Üye
pc suite i pc den kaldırıp yeniden kurmayı dene

zallas

Üye
Aynı sorun bende de vardı bir türlü çözemedim. 2.1 i geri yükledim anca öyle oldu :/

SPLNTR

SPLNTR

Üye
ekle kaldırdan kaldırırken onar var onarabilirsen onar onaramazsan ovi suite sil baştan son sürün 3.0 indir netten kur ve telefonu taktığında düzgün şekilde yüklenmesini bekle bende oldu sen de olur umarım

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ovi suitin son surumunu yuklediniz mi?

Punish3R55

Punish3R55

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırdum nokianın sıtesınden yenısını ındırıp kurdum ama durum aynı

melgklay

melgklay

Üye
Telefonun içinden hiç veri sildinmi kardeş ovi ile ilgili?

SPLNTR

SPLNTR

Üye
bi de onar'ı dene derim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar ben düzelene kadar kaldırıp tekrar kurdum (3-4 defa) ve düzeldi bi sorun yok şimdi.
3.0.0.290 ovisuite genelde vista işletim sisteminde sorunlu.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
aynen peki sen güncelleme yapabildin mi onu merak ettim

modacell

Üye
Arkadaşlar benim Sorunum OviSuite ile alakalı konu başlığı bulamadığım ve yeni konu açamadığım (forumda yeniyim :D) için buraya yazdım yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Turkcell Vınn kullanıyorum. Ovisuit le güncelleme yapmak istediğim zaman hata alıyorum. Servise bağlanılamadı internet bağlantısını kontrol edin diye uyarı geliyor yani interneti yokmuş gibi görüyor. Bu konuyla alakalı bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekür ederim. (Win7 kullanıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt