nokia ovi maps yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lkzfr

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi maps yardım
arkadşlar merhaba öncelikle. sorunum şu ki telefondaki ovi maps (gps) programı n yaparsam yapayım tele reset attırıyor.programın son sürümünüde yükledim ama yok ne fayda giriyorum gps e bir iki dakika sonra telefon kapanıp açılıyor.bir çaresi varmı yardım bekliyorum lütfen...

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]telin markası ne acaba? Ovi maps aslında böyle bir hata yapmıyor ama telden kaynaklanabilir.[/SIZE][/COLOR]

meftun71

Üye
Benzer sorun bende de var. Benim telefon da programı kapatıyor. telefonum n79...

waycell

waycell

Üye
formatla arkadaşım ve oviden haritanı güncelle

lkzfr

Üye
    Konu Sahibi
ovi haritam güncel nokia e71 makina bugüne dek böle bi sorun yaşamadım format çok uzun iş daha kolay basit bi çözüm yokmu arkadaşlar

meftun71

Üye
Format da attım güncelleme de yaptım ama sorun hala var arkadaşım..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadşlar merhaba öncelikle. sorunum şu ki telefondaki ovi maps (gps) programı n yaparsam yapayım tele reset attırıyor.programın son sürümünüde yükledim ama yok ne fayda giriyorum gps e bir iki dakika sonra telefon kapanıp açılıyor.bir çaresi varmı yardım bekliyorum lütfen...

google mapi kullan ovi işe yaramaz

serinaga

serinaga

Üye
Google map'i nassı kullanacağız, bir pro felan var mı aceba ? Yoksam explorer'dan mı ?

bveo

bveo

Üye
internet paketin varsa ücretsiz. Telefonunun rami kaldırmıyor olabilir. Ya da arkada çok açık program bırakıyorsundur. Ama yazılım hatası da olabilir. Son çare telefonun yazılımını baştan kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt