Nokia Ovi Maps Beta v3.06(78) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Maps Beta v3.06(78) Symbian^3 Signed

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: foxtime55, ysf82, iatis ve 13 diğerleri

punqermojo

Üye
ilk teşekkür ve msj benden olsun :) Eyw kardeş :)

sabokose

Üye
ya arkadaslar benden illaki sebeke baglantisi istiyor para yaziyormu acaba navigasyonlar?
selamlar

ungood20

ungood20

Üye
ya arkadaslar benden illaki sebeke baglantisi istiyor para yaziyormu acaba navigasyonlar?
selamlar
aynen bu daha cok şebekeden yer buluyor
net hızın hızlıysa hızlı yolalaırsın oke anladın mı
ovi hep böyle...

dkircali

Üye
aynen bu daha cok şebekeden yer buluyor
net hızın hızlıysa hızlı yolalaırsın oke anladın mı
ovi hep böyle...

Şebeke bağlantısı olmadan da haritaları kullanabilirsiniz. Şebeke bağlantısı sayesinde yerinizi önce baz hattı üzerinden belirler sonrasında GPS ile böylelikle saniyeler içinde tam yerinizi gösterir. Bağlantıya izin vermezseniz sadece GPS kullanır biraz daha zaman gerekir bulması için. Ayrıca şebeke bağlantısı olmadan yer araması yapamazsınız, ancak kayfettiğiniz bir noktaya sesli navigasyonu offlie olarak da yapabilirsiniz.

Bu arada beta da multitouch desteği gelmiş ve telefonla gelen maps e göre daha akıcı bir kullanımı var. Ancak hem multitouch destekleyip hem de ekranda + - zoom seçeneklerinin durması gereksiz olmuş.

whcleazer

whcleazer

Üye
Ya arkadaşlar ovi maps beta sürümünü yükledim fakat bunun çalışması için önceki haritalarla uyuşmuyo silinsin mi dedi bende zaten bunun içinde haritalar vardır diyerek evet dedim ve bütün haritalar silinmiş şimdi ne yapmam gerekiyo ?

balkonkusu

balkonkusu

Üye
şuan kullandığım sürümü nerden öğrenebilirim acaba :)

alikan-N8

alikan-N8

Üye
Ya arkadaşlar ovi maps beta sürümünü yükledim fakat bunun çalışması için önceki haritalarla uyuşmuyo silinsin mi dedi bende zaten bunun içinde haritalar vardır diyerek evet dedim ve bütün haritalar silinmiş şimdi ne yapmam gerekiyo ?

Telefonunu ovi suite bağla oradan uygulama yükleme yeri var ona tıkladığında ovi maps 3.06 yi görecektir, onu yükle de. Önce 8.6 Mb lık yükleme paketini indiriyor sonra telefondaki ovinin sürümünü kontrol ediyor eski sürüm ise kendi otomatik kaldırıp yeniyi yüklemeye başlıyor. Birşeye dikkat et bütün haritaları yüklemek için kuyruğa alıyor ellemezsen yükler. Ben gerekli görmediklerimi sildim diğerlerini yükledim + türkçe kadın ses paketini yükledim sorun çıkarmıyor bu şekilde.

latif38

Üye
arkadaslar bende n97mini var nokia mapi yukluyorum ama resim deki gibi maps calismiyor normal calisiyor neden ben yanlisi nerde yapiyorum

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler :)

allele

allele

Üye
arkadaşlar bir sorunum var ben ovi map güncelleyedim bir önceki sürümde rahat bir şekilde kullanabilirken ovimap ı açtığımda 30 saniye sonra telefonum kendini rezetliyor ne yaptıysam düzeltemedim n8 kullanıyorum acil bir cevap.

HasreTSoysaL

Üye
sanırım E71 ile uyumlu değil :// daha önce başka bi program uyumlu olmadığı halde çalışmıştı.. Acaba bunda da öyle bi seçenek ya da E71 için uygunu var mı :))