Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Ovı MAp updater hata
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ttyahoo
Üye
Konu Sahibi
Nokia Ovı MAp updater hata
Arkadaşlar telefonu güncelleştirdim. Daha sonra haritaları yüklemeye çalıştım. Şu hatayı verdi ; Maps updater error hatası verdi : Cannot get enough information about the phone [3]
Unspecified error [1] yardım lütfen....
gslantis
Üye
arkadaşım aynı hata bende de var.telefon E90 babamın telefonu bana verdi kullanayım diye,reset yaptıktan sonra oldu.Yardımcı olursanız sevinirim.
esas_cocuk
Üye
telefon hakkında yeterli bilgi alınamıyor - hatanın türkçesi bu ya telefonu bilgisayarın tanıyamadı yada driverleri kuramadı bunun ıcın telefona bi hard format at veya ovi suit i kaldır tekrar kur ve updater ı da zaten v50 e yükseltince telefonu bi kere hard format atman gerek atmadıysan at.
ttyahoo
Üye
Konu Sahibi
Olmuyor ya üff sinir oldum akşamdan beri ya sis dosyası olarak indiriorum onuda açmyor Tel 6220c fikri olan varmı?
gslantis
Üye
arkadaşım ovi map'in sis dosyası 3.0 versiyon ise bana yollarmısın?
cemil48
Üye
ben n85 kullanıyorum, aynı hata bendede verdi. Error, Cannot get enough information about the phone (3) , Unspecified error (1)"
sanırım vereceğim adres işinizi görür