Nokia Ovi Browser Beta v1.00 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Browser Beta v1.00 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned

Nokia Ovi Web Tarayıcı Uygulamasıdır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cemilvarol

nsren

nsren

Üye
N95 8gb ve n73 de demedim. Yine taklit bir yazılım. Cogu yerinde program kendiliğinden kapanıyor. Bazı bölümler hariç geri kalan kısım çince. Orjinal ovi'nin giriş sayfası kullanılmış ama alakası yok. Yinede emeğiniz icin teşekkürler. Bir tane filas desteği olan web tarayıcı bulamadım gitti. Tekrar emeğiniz icin teşekkürler.

icecrash

icecrash

Üye
N95 8gb ve n73 de demedim. Yine taklit bir yazılım. Cogu yerinde program kendiliğinden kapanıyor. Bazı bölümler hariç geri kalan kısım çince. Orjinal ovi'nin giriş sayfası kullanılmış ama alakası yok. Yinede emeğiniz icin teşekkürler. Bir tane filas desteği olan web tarayıcı bulamadım gitti. Tekrar emeğiniz icin teşekkürler.

Yokki dostum flash olayı hikaye skyfire vardı bir zamanlar oda bu ülkeyi terkedenler kervanına katıldı symbian tel satmasınlar bu ülkeye madem destek vermeyecekler bizde almayalım artık.

nsren

nsren

Üye
Icecrash. Aslında ben skyfree'yi çalıştırmanın yolunu buldum. Hatta çalıştı'da. Biliyorsun telefon'un dns ayarlarını değiştirince giriyor. Ama bizim kullandığımız 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 olan ayarlar kırıldığı icin ise yaramıyor. Ben ıtalya'ya ait bir dns ayarı ile demedim ve oldu. Ama o program da aşırı derece'de kasıyor telefon'u. Eger istersen yarın o dns'yi de yazarım:) sayılar

--------------- Ekleme ---------------

ver birsey daha. Bu dns ile telefon'da çalışmayan youtube programı'da sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlıyor. Yani youtube yasak olduğu icin o program'da çalışmıyor normale. Ve konuyu açan arkadaştan özür diliyorum. Yeni konu açmayı bilmediğim icin burada bilgi vermek istedim:):)

hull_ram

hull_ram

Üye
nsren kardesim bize bu konuda cok yardimin olabilecegini dusunuyorum. Ayrintili bi sekilde anlatir misin skyfire acmayi (telin dns sini degistrme).
Yeni konu acacak olursan linkini buraya yaz sana zahmet
smdidn tesekkrler kardesim

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadaslar program tamamiyle modifiye bu bir cin yapimi QQBroawer daha bir kac gun once test ettim eger onu bulup jzerine kurmayi denerseniz kurulamazz gorursunuz nokia smartgo yu ovimaps yaptigi gibi qqbrosver de ovibrosvwer olcak bakin gorun..

nsren

nsren

Üye
nsren kardesim bize bu konuda cok yardimin olabilecegini dusunuyorum. Ayrintili bi sekilde anlatir misin skyfire acmayi (telin dns sini degistrme).
Yeni konu acacak olursan linkini buraya yaz sana zahmet
smdidn tesekkrler kardesim

Tamam kardeşim. Simdi benim telefon üzerinden anlatıyorum. Sen kendi telefon'unu yazmamissin. N95 8gb. Sırası ile araçlar,ayarlar,internet ayarları. Bunları yaptıktan sonra kullandığımız internet ayarını seçiyoruz. Tekrar seçeneklerden gelişmiş ayarları seçiyoruz. Orada dns ayarlarını göreceksiniz. O bölüm'u kullanıcı tanımlı yapıyorsunuz. Ve size vereceğim kodları sırası ile iki sütun'a da yazıyorsunuz. Vereceğim ayarlar ıtalya telekom'a ait. 212.216.172.62 evet bu kodu iki sütun'a da yazıyorsunuz. Insallah işinize yarar. Ben su anda kullanıyorum. Ama emin olun telefon'u cok kasıyor. Benim tavsiyem. Sitede bulunan bir youtube programı indirin ve videolar icin onu kullanın. Bu ayar ile youtube programı da sorunsuz çalışıyor. Saygılar sevgiler.:oke:

last321

Üye
bende orjınal ovı mağazı var ama artık gırılmıo sıte dolu hatası verıo gece 3-4 tede aynı gündüzde yardm

okankoc

okankoc

Üye
cin malının taa ben ama bu ulkeye zarar verenler kahrolsun ne diyelim:off:

last321

Üye
Aynen bu ulkede herkes kullanıcı uretıcı lazım (:

--------------- Ekleme ---------------

Aynen bu ulkede herkes kullan03c03 uret03c03 laz03m (:

halilaltungul

Üye
arkadaşlar skyfire de you tube kolaylıkla giriyorum sagolsun bir arkadaş italya nın dns numaralarını vermiş maxicep te bende yaptım şimdi sorunsuz giriyorum tel n95 8bg işte sihirli numaralar 212.216.172.62 iki satırada bunları girin kaydedin ve reset atın işlem tamam ama yalnızca vadofon da oluyor