Nokıa Orjinal Bellesi hangisi önemli !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa Orjinal Bellesi hangisi önemli !!!
sayın arkadaşlar sizden bir ricam olucak nokıa nın orjinal belle sürümü hangisi bilgisi olan varsa bana yardım etsin bir de nokıa orjinal belle de ne gibi sorunlar var bilmiyorum bilen varsa bana yardımıcı olursa sevirim bende suan ivo 0777.31 yüklü sorun yok ama ben orjinal belle kullanmak istiyorum. bir sorun yoksa ??

Emre-45

Emre-45

Üye
ivo3.1 iyidir orjinale geçme

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
tamam da ilerde nokıa orjinal belle cıkardım mı nasıl güncelim artık orjinal bellede ne var merak ediyorum

Dampierre

Dampierre

Üye
orjinali çıktıda güncellemesi kaldı, mutlaka bir şekilde yapılır. Basit işlem

WebStyle

WebStyle

Üye
tamam da ilerde nokıa orjinal belle cıkardım mı nasıl güncelim artık orjinal bellede ne var merak ediyorum

Ben ivo3.1v kullanıyorum. Şimdiye kadar ufak bir sorun dahi yaşamadım. Nokia orjinal yazılımı çıkarttığı an da naviden Türkiye kodlarını indirip tekrar flash atacaksın bunda zor birşey yok. Ya da ovi suite üzerinden tekrar güncelleme yaparsın. Bu sayede orjinal sürüme geçmiş olursun..

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
nokıa sızdıran bellesi hagisi merak ediyorum sorun falan varmı beyler yardımıcı olursanız sevinirim

WebStyle

WebStyle

Üye
nokıa sızdıran bellesi hagisi merak ediyorum sorun falan varmı beyler yardımıcı olursanız sevinirim

Bir çok sürüm çıktı. ivo,delight vb. ama ben ivo'yu kullanıyorum sorun yok. delight kullanan da var. Kulllanıcılardan bir olumsuz yorum gelmedi..

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
bende ivo 3.1 kulanıyorum güncelleme cıkarsa ivo 3.1 dende orjinal belleyi yükliyebilirmiyiz

SilentOne

SilentOne

Üye
orji belle daha sıkıntılı emin ol kardesşim

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
belle delight nasıl bunun hakında bilgisi olan var mı kuraun test sorunsuz calışıyormu yaarkdaşlar ben bugun beyaz şov sagopa kajmer attım video simbian 3 video izliyordum ivo belle attım izleyemedim aynı video

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Orijinal belle çıkmadı. Diğer konulardan devam ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt