NOKIA ölsün ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA ölsün ya
Artık bunuda yapmışlar ya n8imden tamamen soğudum yani

mesut1979

Üye
Artık bunuda yapmışlar ya n8imden tamamen soğudum yani

eee arkadas millet bosuna ios ve androide gecmiyor bu ve bunlar gibi uygulamalar icin geciyor,bizim symbianda ne var camerapro uygulamasindan baska.

man20

man20

Üye
ewt çok güzel bi özellikmiş ama nokia ölsün demene gerek yoktu. sonuçta nokia almak zorunda değilsin ve değildin. sen sonuçta bilinçli olarak almadın mı n8'i ??

• Beğen
Tepkiler: u_cosar ve MertcaN9

Uqur5445

Üye
:cry:

SiberSoft

SiberSoft

Üye
Açıkçası kıskandım.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bana en çok koyan da hepimizin cihazları donanım olarak yeterli ve iyiler ama hakettiği yazılımlar yok.

turker10

turker10

Üye
ne gerek var ölmeye arkadaşlar hayat bu kadar ucuz mu gider bayılırsın 2000 i alırsın ipohenu çekersin filmlerini kapalı gişe oynar köşeyide dönersin.... Nasıl ama....:ehe

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi ve Esendağlı
realplayer2

realplayer2

Üye
nokiayi bilemem ama n8 dursun nolur:)

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi ve Esendağlı
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bilinçli bir kullancıyı geçtim telefonu severek almıyormuyuz arkadaşlar. bakın bu dışarıya olan özlemimiz yada gözümüzün hep dışarıda olmasının sebebi ya elimizde istemediğimiz bir telefonun olmasıdır yada sevmediğimzidendir cihazı.yahu severek alın şu cihazları. kimse sana zorla aldırmadı ki N8'i gidip IPHONE alabilirdin mesala...

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Bu konuca mertcan(C7) arkadaşa katılıyorum. Iphone de olan birkaç programı isterdim ama c7'mden gayet memnunum :oke:

qsaw

qsaw

Üye
paralıdır bu :D

distakjo

distakjo

Üye
vay arkadaş bide ücretsizmiş :(

Lenneth

Üye
Güzel bir uygulamaya benziyor inşallah Android'ede çıkartırlar :)

----------Eklendi @ 21:41:16 ---------- Yazıldı @ 21:40:27 ----------

Aslında N8'e daha güzel olurdu bu uygulama, hem kaliteli kamerasıda var..

pRime.

pRime.

Üye
Başlığa hitaben cevap yazıyorum:
Evet nokia kendini windows'un pençesine kaptırdığı için ölmeli. :oke:

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi

esatgelmedi

Üye
2 tane n8 parasına iphone aldıktan sonra isterse kanat takıp uçsun benim için farketmez. bir düşünün telefonu ile video çeken kaç kişi videosunda patlayan binalar arabalar ister 1-2 günlük heves sonunda varlığını unutacağınız bir uygulama için mis gibi telefonu gömmeyin bence. diğer arkadaşların da dediği gibi kimse size zorla aldırmadı. teknoloji piyasası böyledir ve böyle olacaktır. en kral cihazı al en geç 6 ay içinde seni kıskandıracak özelliklere sahip bir yenisi ile karşılaşırsın. bu pazarlama stratejisidir. ama bu durum sahip olduğun ürünün öldüğü ya da işe yaramadığı anlamına gelmez.

----------Eklendi @ 22:10:18 ---------- Yazıldı @ 22:04:55 ----------

Başlığa hitaben cevap yazıyorum:
Evet nokia kendini windows'un pençesine kaptırdığı için ölmeli. :oke:
tamamen katılıyorum. baştan beri bu fikri savunuyorum nokia nın yaptığı en büyük hata microsoftla yaptığı işbirliğidir. bilgisyar yazılımı derseniz microsofta diyecek lafım yok ancak mobil cihazlar bazında hiç bir zaman payasada rekabet edecek ürünler çıkaramadı. kaldı ki lumia serisinin avrupa da yaşattığı hayal kırıklığını haberlerden hepimiz az çok görüyoruz. maalesef olan aslan gibi işletim sistemine (symbian) oldu. microsoft yerine belle üzerine gitselerdi eski pazar paylarını yakalarlardı. yazık oldu.

• Beğen
Tepkiler: iatis
gt22

gt22

Üye
Arkadaşlar bence o uygulama nokia bir telefonun yapabileceği bir kapasitede bir hız gerektiriyo ama bu fikrin İOS TAN çıkması adamların artısı yoksa bizim tellerinde o tür bir uygulamaya imkan vereceğiniz hepimiz biliyoruz.. Zaman ölme zamanı değil !

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Bilinçli bir kullancıyı geçtim telefonu severek almıyormuyuz arkadaşlar. bakın bu dışarıya olan özlemimiz yada gözümüzün hep dışarıda olmasının sebebi ya elimizde istemediğimiz bir telefonun olmasıdır yada sevmediğimzidendir cihazı.yahu severek alın şu cihazları. kimse sana zorla aldırmadı ki N8'i gidip IPHONE alabilirdin mesala...

bir soru sorabilir miyim ?

Nokiya Symbian^3 cihazlarını almadan önce veya symbian^3 çıkmadan önce; Nokia'nın windows işletim sistemini tercih edecegini ve 2016 da tamamen bitecegini bilseydiniz alır mıydınız ve bunca insanın çuğu alır mıydı ?
Telefon dokunmatık, n8 için cok iyi kamera. güzel filmler izleme tv den falan. Başka neler olabiliyor. Gidip 3310 yada daha uygun bir dokunmatık telefon neden almadık ?

telefon kailteli sağlam şık hersey tamam, ama en kaliteli bir bilgisayar alıp sen içine windows7 yerine linux tabanlı bir işletim sistemi koyarsan o süper bilgisayarın hiçbir işe yaramaz. Çünkü piyasanın %70 i windowslu işletim sistemini tercih ediyor.
Bilmem anlatabildim mi , bunca insanın sorununu ?

qsaw

qsaw

Üye
AмσηR@;4141186' Alıntı:

bir soru sorabilir miyim ?

Nokiya Symbian^3 cihazlarını almadan önce veya symbian^3 çıkmadan önce; Nokia'nın windows işletim sistemini tercih edecegini ve 2016 da tamamen bitecegini bilseydiniz alır mıydınız ve bunca insanın çuğu alır mıydı ?
Telefon dokunmatık, n8 için cok iyi kamera. güzel filmler izleme tv den falan. Başka neler olabiliyor. Gidip 3310 yada daha uygun bir dokunmatık telefon neden almadık ?

telefon kailteli sağlam şık hersey tamam, ama en kaliteli bir bilgisayar alıp sen içine windows7 yerine linux tabanlı bir işletim sistemi koyarsan o süper bilgisayarın hiçbir işe yaramaz. Çünkü piyasanın p i windowslu işletim sistemini tercih ediyor.
Bilmem anlatabildim mi , bunca insanın sorununu ?
dediğin doğru yani linux un olmaası konusunda ama sana acı bir gerçek söyleyeyim:

Bilgisayarda windows yaygın iken telefonda Linux tabanlı android yaygın :D
Ayrıca türk yapımı olan pardusa hiç virüs girmiyor ve bütün uygulamalar ücretsiz(AutoCat felan Windows da para ile alınırken Pardus ta ücretsiz)

Ve son olarak Pardus = Nokia Çünkü Virüs girmez telefon tabiri ile sağlam malzemeden

Windows = Android çok yaygın bolca uygulama var ama virüs de bolca var yani telefonların tipinde ana ekranların hayır yok :D

• Beğen
Tepkiler: benighted
AмσηR@

AмσηR@

Üye
qsaw linux en azından bitmiyor geliştirilmeye devam ediyor :))

qsaw

qsaw

Üye
AмσηR@;4141254' Alıntı:
qsaw linux en azından bitmiyor geliştirilmeye devam ediyor :))
evet oda doğru

pardus forever :rock:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt