NOKIA ölsün ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gerçekten güzel karşılaştırma olmuş çok haklısıınız.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu da var (kötülemek değil amacım, espiri): Taş kafalıyı kime derler, sağlam ama kafası almayan birine. Bende Nokia'ya taş gibi telefon diyorum, hiçbir özellik girmiyor ama çok sağlam .

Ben 2016 da tamamen biteceğini bilerek aldım.
Sen elindeki telefonu 2016 ya kadar kullanacak mısın ? Ben kullanmayacağım max 1 sene sonra değiştiririm bu c6-01 i daha alalı 20-25 gün oldu.
Ha 2016 da Nokia desteği çekmedi diyelim.Çekmese de s^3 e güncelleme yayınlayacakmıydı ? Max 2 sene güncelleme yayınlar nokia bazı firmalar onu bile yapmıyor.Bak çoğu androidli telefon 1 sene bile olmamış çıkalı telefon İCS güncellemesini almadı.Nokia Tüm s^3 lere belleyi verdi.

Akıllı telefon 5-6 sene kullanılmak üzere alınmaz.Biz teknoloji severler telefonlar ilk çıktığında alırız moda iken kullanırız sonra bu telefonları satıp yeni telefonlar alırız bizim telefonlarımızı da teknolojiye fazla meraklı olmayan normal kullanıcılar alır bu sistem böyle yürür.

Tepkiler: esatgelmedi

7610 ilk cıktıgında aldıydım , ondan sonra C7 aldım aradaki yılları hesapla işte
sizler zengin cocuklarısınız sanırım alan bizim gibi orta sınıf insanları

güncellemelerin cıkıs tarihlerinide biliyoruz anna belle diye forum agladı.
Şuan ne gibi destek veriyor nokia belle yi verdikten sonra daha ne olacak
Peki bu işletim sistemleri bize hangi artıları kazandıracak ben görsellikten başka birsey görmedim ?
Nokia 'yı seneye siz bırakacagınıza göre, bırakın biz uzun süre kullanıcaklar yakınsın biraz buda bizim hakkımız sanırım

Ben nokia'nın işletim sistemini savunmadım zayıf olduğunu biliyorum zaten.Ancak max 2 sene güncelleme alacağın bir sistem için 6 senelik plan yapman garibime gitti.
Ayrıca ben gelecek sene Nokia'yı bırakacağımı söylemedim.Seneye 801 çıkar onu alırım belki kim bilir

StigmatA

Üye
arkadaşlar ben inş. mh.yim ve yapı denetimde kontrolüm. geçenlerde 3. kattan n8 i düşürdüm inanın hiç br hasar yok telefonda. abide iphone 4 var en fazla 20cm var yok mesafeden yere düşürdü arka kısmı tuz buz oldu. ben telefonumu sevyorum taş gbi. arkadaşlarda demiş bu uygulamayı alırsınız 3-4 gün kullanırsınız sonra unutursunuz. n8 bana yetiyor benim için önemli olan şantiyelerde net fotoğraf yakalamak. canım sıkılıncada oyun oynamak bunları karşılıyor ve çokta seviyorum telefonumu. iphone galaxx s2 alma imkanımda vardı fakat n8 i tecih ettim hemde herşeyi göze alarak. bazen olumlu tarafından bakın. 2016 ya daha 5 yıl var kim öle kim kala. yaarına çıkacağının senedi varmı dostlar. şükredin.- herşey için şükredin. azıcık olumlu kısmınıda düşünün. hala isyan edicekseniz bırakın yormayın kendinizi gidin satın telefonunuzu. neyse fazla uzattım sanırım

vaayy bee......... resmen 3 yıl geriden gelyoruz..

İşletim sistemi şuanki telefonlar için olması gereken bir özellik bilgisayar örnegini hatırlatırım.
Sokaga atılacak parası olmayanlar bin düşünür bir kere alır benım yaptıgım gibi.
günün koşulları için en iyi telefonu aldım sanmıstım taki nokia bizlere kazık attıgını anlayıncaya kadar
he ayrıca 1 sene max diye sen yazmısın dostum
Tuzun kuruysa almak elbette hakkın, bende olsam bende senın kadar değiştirirdim.
Her elden çıkrdıgımda telefondan 200 tl zarar edecek lükse sahip degilim ne yazıkkı

sağlamlık konusunda iyidir nokia başlada birseyde iyi degil malesef
2016 ya 5 yıl var dmeişsin dostumda nokia vaz geçeli kaç gün oldu.
destek ne destegi onuda merak ediyorum açıkçası

telefonu sat diyorsunuzda zararımı siz telafi edeceksiniz satıyım arkadaşım benım için kayıp olmaz
onun için buna isyan degil eleştiri diyelim, benımde söyledigim güzel bir söz var
" Türkiye gibi ülkeler olduktan sonra, Nokia bitmez "
Bizler tüketiciyiz eleştirmek bizim hakkımızdır.

Artles

Üye
Oha diyorum ohaa içim eridi

AмσηR@ (Her elden çıkrdıgımda telefondan 200 tl zarar edecek lükse sahip degilim ne yazıkkı ) demişsin
bana 1 sene kullanıpta en az 200 tl zarar etmeden satacağım bir akıllı telefon söyle (n8 4s gs2 ayarında olsun mümkünse) hemen gidip alayım.

aldıktan 1 hafta sonra sat 200 tl zarardasın.

(Her elden çıkrdıgımda telefondan 200 tl zarar edecek lükse sahip degilim ne yazıkkı )
bana 1 sene kullanıpta en az 200 tl zarar etmeden kullanacağım bir akıllı telefon söyle hemen gidip alayım.

bir malın amortisman degerini bilirsin sanırım, kullanırsın kullandıkça degeri düşer
telefonu alalı bir sene olmadı ama çıkıp sat bakalım kaça alıyorlar
onun için 800 tl para verecen ,gidip 600 tl ye 500 tl ye satacaksın .
daha dur bismillah ne kadar kullanabildik.

yani onunu için git sat diyen arkadaslara demesi kolay, belli miktar para biriktir hayrını görme git sat zararına.
tuzu kuru arkadaslar kabullenın biraz eleştirileri bunlar gerçekler.

Neden eleştirmen haksız biliyor musun ? Nokia buydu zaten.Hep böyleydi.Sen telefonu alırken 4x4 lük bir işletim sistemi sunuyordu da şimdi mi sunmamaya başladı ? Sen bunu bilerek aldın en azından bilerek alman gerekiyordu.

ben aldıgımda windows ile anlasmamıstı , ben bunu diyorum sizde bunu anlamıyorsunuz dostum
eger windows ile anlasma olmasaydı nokia symbian^3 ü daha fazla üstüne düşecekti. ama öyle olmadı olumsuz haberler ardı arkadasına geldi ve olanlar malum.
Baştan söyleseydiler herseye rahmen kabul etseydim, haksızdım. Ama suan haklıyım

Tepkiler: mesut1979

Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.Symbian geliştiren adamlara hadi siz wp geliştirecekmisiniz dedi ? Adamlar işlerini halen yapıyor ki kişisel düşüncem 2016 da desteği bitmeyecek.wp li çıkan lumnia nın bekleneni verememesi nokiayı symbian'ı tekrar gözden geçirmek zorunda bıraktırdı ve isim değişikliğine gitti.Hala Nokia'nın ana sistemi symbian.

arkadaş almasaydın n8 sana zorla aldıranmi oldu eşimde olan galaxy ye karşı nokia c7 im ile gurur duyuyorum anti android

Tepkiler: Esendağlı

sonuna kadar hak veriyorum sana arkadas,adamlar symbiani askiya aliyor isin icinde windows olmamis olsaydi coktan belle gelmisdi bize nokia ne demisdi bu sene basinda 3.ceyrek 2011 de belle gelecek diye hani nerede nokia bütün yazilimcilarini windowsa yönlendiriyor bunu kendisi elop söyledi acikcasi sunu söyleyim ben gecen sene kasim ayinda aldimtelefonu eger windowsla anlasacagini bilseydim almazdim nokia.

geçeceksiniz demedi kendileri geçiyor, yanlıs hatırlamıyorsam geliştiriciler bi windowslu birde symbianlı telefon hediye etti neden sadece symbianlı degil
İşlerini yapıyorlarda hani dostum ya hani ne işinden bahsediyorsunuz, görsel gelecek belleden mi? Allah razı olsun onu verecekler hiç degilse.
hıım symbian ı gözden geçiriyor, içinizdeki olumlu bakışa hayranım.
Yakında microsoft nokia 'yı tamamen alırsa o zamanda böyle dersiniz.
Nokia symbiandan vazgeçti, kendileri bile symbian ismini kaldırdı " nokia belle " yaptı.

arkadaş almasaydın n8 sana zorla aldıranmi oldu eşimde olan galaxy ye karşı nokia c7 im ile gurur duyuyorum anti android

buda başka bir bakış açısı tabi, bir ürün alacaksın adamlar bi süre sonra başka firmayla anlasacak destegi çekmeye başlayacak. sonra almasaydınız. Telefonlar elimizde patladı olan bu sadece.

bende bunu diyorum, eminim baştan nokia symbian^3 ü çıkarıp c7, n8 ve c6-01 i çıkarmadan önce bu güzel açıklamayı yapsaydı o zaman durum böyle olmazdı. Herkesde 2016 da destegin bitecegini nokianında windowsa geçecegini bilir. buna göre kimse nokia yı suclayamazdı.

pRime.

Üye

Aynen.

680 mhz ARM11 işlemcili 256 mb ramlı bir telefona hangi performanslı işletim sistemini düşünüyorsun sen ? Microsoftla anlaşmasa s^3 gelişecekti diyorsun tamam gelişecekti de c7 yemi gelişecek ti ? her s^3 güncellemesini alacakmıydı c7 ? senin telefonunun donanımı alırken belliydi daha ne performansı istiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...