O riske girmeleri gerekiyor o ayri hatta cihazlari 10mm nin altina indirmeleri gerekiyor ama buna biraz da mevcut teknolojinin musaede etmesi lazim. Bunun icin Nokia'nin saglamliktan taviz vericegini sanmiyorum.
Öncelikle memlekete hayırlı olsun Abi bence isimle birlikte tasarımda ds yeniliğe gidilmeli 3 telefonda aynı tasarımı gördük harika tasarım ama bi süre sonra sıradan gelir.. Farklılık olmalı ki Nokia bu konuda hep çığır açmıştır n8 n9 örnekleri var batırıcağını sanmam.. Ama nakit rezervine takıldım baya az batması söz konusu
Öncelikle memlekete hayırlı olsun Abi bence isimle birlikte tasarımda ds yeniliğe gidilmeli 3 telefonda aynı tasarımı gördük harika tasarım ama bi süre sonra sıradan gelir.. Farklılık olmalı ki Nokia bu konuda hep çığır açmıştır n8 n9 örnekleri var batırıcağını sanmam.. Ama nakit rezervine takıldım baya az batması söz konusu
Batmasi soz konusu olmaz nakit darligina girse bile butun dunyaca unlu ekonomistler Microsoft'un Nokia'ya gereken maddi destegi saglayacagi fikrindeler.