Nokia Neden Çift Hatlı Tel. Üretmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Neden Çift Hatlı Tel. Üretmiyor
Arkadaşlar sorum başlıktada belirttiğim gibi Nokia neden çift hatlı telefon üretmiyor hadi Nokia'dan geçtim Samsung Sony/Ericsson Siemens bile üretmiyor sizce sebebleri nedir?

akula

akula

Üye
hayır nokianın çift hatlı telefonu var ama sadece TÜRKİYEDE yok :( yalnış hatırlamıyorsam 6280 gibi bişi olacaktı almanyada yasayan arkadaslar varsa bilirler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım samsung üretiyo D880 diye bir cihaz
yaklaşık 450 yltlik 3.0mp kameralı d900e benzeyen bir cihaz

nokia henüz üretmedi,çünkü çift hatlı telefonların sar degerleri çok yüksek oluyo bundan dolayı
2.si çift hatlı cep telefonları genlde bataryayı çok çabuk tüketiyo bunun da muhtemelenn etkisi vardır.
:coold:

suur1907

suur1907

Üye
nokia isteyenlere üretiriz diye açıklama yaptı

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Ben almak için bir kaç telefoncuya gittim ama bana çin malı yada adını dahi duymadığım telefonları gösterdiler. Samsung'dan veya Nokia'dan hiç bahsetmediler....

oguziverson

oguziverson

Üye
samsungun var zaten nokia da üreticek diye biliorum ama yakın zamanda değil sanırım

hassanata

Üye
Samsun D880 üretimini durdurmuş bilginize

Nokıa Sar degeri yüksek oldu ve beynin,kulak vs gibi organlara zarar verdi icin üretmiyor ama okudum bi haberde 2010 basında nokıa cift hatlı bi tel üretecekmiş ha bide orjinal nokıanın cift hatlı telefonu yoktur olanda cakmadır:D

yuesduaf

Üye
arkadaslar genelde türkiyede en cok tercıh edılen telefonlar nokia nın deılmıı hemen hemen her ınsan iki telefon tasıyoo yanıı nokıa bu yuzden cıft hatlı telefon uretımı yapmıyoo yaparsa satıslarıı % 50 dusecekk

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
Ben nokıa nın sahibi olsydım gene üretmezdim çükü piyasadaki çoğu telefon çakmaları çift hatlı olduğu için .. insanlar çift hatlımı bu diyince evet derse hemen çakma anlıyorlar yani...:nono:

61semih

61semih

Üye
samsungun dunya kadar cıft hatlı telefonu var nokıa da başladı cıkarmaya gecen turkıye kordınatoru kendısı dedı bunu

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokianın da var.hemde müzik telefonu olarak fiyatı 150 tl gibi birşeydi sanırım ama modeli unuttum,birde Türkiyeye gelecek mi bilmiyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Samsun D880 üretimini durdurmuş bilginize

Nokıa Sar degeri yüksek oldu ve beynin,kulak vs gibi organlara zarar verdi icin üretmiyor ama okudum bi haberde 2010 basında nokıa cift hatlı bi tel üretecekmiş ha bide orjinal nokıanın cift hatlı telefonu yoktur olanda cakmadır:D

artık var :D

nalcam22

nalcam22

Üye
nokıa ürettiye hatta türkiyeye gekldisizin haberiniz yok

Üst Alt