nokia navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
nokia navigasyon
nokia 603 kullandım fakat navigssyonu cok berbat . ne zaman kullabsam beni yanlış yere yönlendirme yaptı . Arama yspma imkanı yok ne aradıysam bulamadım sizinde öylemi nokia neden boyle,yaotıgı her işi eline yüzüne bulaştırıyor.

mustafasen

mustafasen

Üye
kendi beceriksizliğimizi nokiaya yüklemeyelim aga,bende 701 var iphone ve s3 ten daha iyi ve seri navigasyon var.arama diyorsun onu harita üzerinde yaparsan daha iyi sonuç alırsın bence

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beni ankaradan istanbuldaki evimin önüne götürdü kaç kere istanbulda kayboldum daha doğrusu gideceğim yeri bilmiyordum aradım adres istedim yazdım gittiğimde aradım cama çıktılar pc alacaktım vatandan tek bir mağazada kalmıştı yerini bilmiyordum yazdım gittim bir baktım hedefinize ulaştınız dedi baktım yazıyor vatan bilgisayar diye android ya da iosa geçersem yedek olarak symbian kullanmaya devam edeceğim sırf navisi yüzünden beni sadece 1 kere kaybetti o da mithatpaşa yerine talatpaşa yazmışım şirinevlere gideceğime bağcılara gitmiştim o da benim hatamdı :ehe

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
fakat aradıgım x bosch servis ini bulamıyor arama yonu cok zayıf

_gambit_

_gambit_

Üye
Navigasyon cihazlarındaki performansını bekleme ama iphone dan kat kat iyidir nokianın haritası. Aradığın yeri bulamıyosan kullandığın harita eskidir onu güncellemek gerekir ama yinede POI si navigasyon cihazları kadar iyi değil

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
manisa için belki poi'ler fazla girilmemiştir.istanbul ankara izmir de bolca var da manisa da her dükkanın veya restoranın adresi çıkmayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt