Nokia N9'a Nasıl Oyun, Uygulama Yüklenir?

siz şifreyi giriyorsunuz aslında. Sadece ekranda görülmüyor, yazılar çıkmıyor. Siz şifreyi yazıp işlemlere devam edin.

O halde şifre "rootme" değil defalarca denememe rağmen çıkan yazı;

"Permission denied, please try again."

şifre başka ne olabilir?

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

şifre başka ne olabilir?

şifreyi girerken tırnak işaretlerini koymuyorsunuz değil mi?

cnk52

Üye

şifre başka ne olabilir?

Bildiğim kadarıyla şifre her telefonda aynı. "rootme".
Prime'nin dediği gibi tırnak koymuyorsunuz değil mi ?

Hayır arkadaşlar tırnak işareti koymuyorum rootme yazıyorum Permission denied, please try again. diyor.

salihk

Emekli Yönetici
N9 terminal uygulamasının Varsayılan Şifre kodu[ rootme ]yanlış olamaz siz farklı birşey yapıyorsunuz.

Arkadaşlar Ovi Store'dan "Dosya Kutusu" (Filebox) programını indirdim. Telefona .deb uzantılı dosyayı atıyorum filebox programından bulup .deb uzantılı dosyaya tıklıyorum ve uygulamayı kendisi kuruyor.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ovi Store'dan "Dosya Kutusu" (Filebox) programını indirdim. Telefona .deb uzantılı dosyayı atıyorum filebox programından bulup .deb uzantılı dosyaya tıklıyorum ve uygulamayı kendisi kuruyor.

onu da anlatmıştım ben zaten konunun başında yazıyor. hem zaten terminali kullanma işi bu yönteme alternatif yani dosyayı direk kurabiliyorsanız sorun yok.

Tepkiler: powerburn

3.YÖNTEM

Gir telefona ara bölümünden dosyanın adını arat zaten çıkıyor dosya tıkla üstüne kurar otamatik ne uğraşıyonuzki

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
3.YÖNTEM

Gir telefona ara bölümünden dosyanın adını arat zaten çıkıyor dosya tıkla üstüne kurar otamatik ne uğraşıyonuzki

arkadaşım bazı kullanıcılar dosya bulunamadı gibi hatalar alıyor. onlara yardımcı olmak adına bu konuyu açtım. babamın keyfine değil yani.

Aga dosyanın adını düzgün yazarlarsa bulunamadı dıye hata vermez

salihk

Emekli Yönetici
Aga dosyanın adını düzgün yazarlarsa bulunamadı dıye hata vermez
kardeşim Herkezin bilgisi olmaya biliyor megoo hakkında heleki yeniysen birde ne yapacagını hiç bilmiyorsun ve megoo linux tabanlı bir sistem ben bile acıkcası neyin ne oldugunu bilmiyorum ama zamanla öğreniyoruz bu konu burada görev yapıyor! ve sizler burada olamıyorsunuz herzaman ama Konu 7/24 burada duruyor..
nasıl ve neden mi diye sorar san örnek olarak google megoo oyun nasıl yüklenir yazıldığında bu sitenin linkini görüyorsunuz ve tıkladıgınızda buraya geliyorsunuz sadece sizin için deyil çogu kişi bu nimetten faydalanıyor bilgi sahibi oluyor ve forumlarda bilmedikleri bilgileri bu şekilde elde ediyorlar öğreniyorlar hem site içinde popüler oluyor hemende yeni arkadaşlar ediniyoruz

Tepkiler: cozturk, Cihanî Sultan ve pRime.
Eyvallah bilader saygı duyuyoruz elbet ,güzel yazmıssın arkadaşımızda güzel açıklama yapmış bende güzel yorum yaptım sıkıntı yok yani

Eline zihnine sağlık serdar.. Sağlam kaynak oluşturmuşsun.. N9'culara ilac gibi gelecektir

Tepkiler: pRime.

Hex4d0r

Üye

şifre başka ne olabilir?

Ufak birşey ile çözelim bu sorunu

Bunu kurun cihaza.

Ardından terminal açıp opensh yazın root olacaksınız.

Sonradan devel-su olarak girmek isterseniz şifrenizi "passwd" komutuyla değiştirebilirsiniz.

Geçmiş olsun

Not: Görüntüler ne yazık ki RDA'dan

Tepkiler: pRime.
Allah razı olsun kardeş valla çok işime yaradı.. Fruit ninja, doodle jump, temple run falan paylaşırsanız çok sevinirim..

yazılım ve tasarım konusunda hırsızlık yapmayan ender firmalardan olsa gerek Nokia. bence özellikle tasarımla son derece önde.

merhaba benim tel şifreyi yazarken yazmıyor ss lroot@local host enter ama gerisi yok neden acebaaa