her mesajda gösteriyor kendini ya bay fandroid taraftarı. töbe töbe arkadaşım ben neyi anladım bugün senin sayende biliyormusun ''Kedi ulaşamadığı ciğere...'' dermiş. bu söz artık bana çok gerçekçi gelmeye başladı. madem nokia karşıtısın bulaşma kardeşim gezme buralarda git kendini androidlerin orda tatmin et.
en ufak bir soru işareti dahi bırakmamışsın cihaz elinde mevcut değilken bu bölüme en çok yardımı sen yaptığın için çook teşekkür ederiz gerçekten çok faydalı bir anlatım olmuş tebrik ederim hünkarım teşekkürler
en ufak bir soru işareti dahi bırakmamışsın cihaz elinde mevcut değilken bu bölüme en çok yardımı sen yaptığın için çook teşekkür ederiz gerçekten çok faydalı bir anlatım olmuş tebrik ederim hünkarım teşekkürler
Son adım hatalı. Boşluğu gözden kaçırmışsın "dpkg -i *.deb" şeklinde olacak Ayrıca bir hata alırsanız dpkg ile ilgili uyarı içeren "dpkg -a --configure" komutunu kullanabilirsiniz.
Son adım hatalı. Boşluğu gözden kaçırmışsın "dpkg -i *.deb" şeklinde olacak Ayrıca bir hata alırsanız dpkg ile ilgili uyarı içeren "dpkg -a --configure" komutunu kullanabilirsiniz.
Kardeşim Şuana kadar Hiç bir android Kullanıcısı ile tartışmamışımdır fakat her Android kulanıcısının Nedense Symbian ve Meego Form larına giripte saçma sapan şeyler yazmalarına Anlam veremedim neyin Kızgınlığını Yaşıyosunuz? Yerlere Göklere Sıdıramadığınız Samsung Galaxy S i ele alalım 5 Mp lik çağ dışı kamera Ustelik Led Flash Desteği Yok Aa 1 Gh Lık işlemcinin yanında 512 Mp lık Ram ini alalaım Bilirsin çoklu görev Ram yer Nerde 1GB ram sonracığıma Süper Amoled i alalaım N9 da Hem Amoled Hem ClearBlack+845.480 Pixel Çözunurluk (Galaxy S2 den yüksek bir ekran sunumu) Kesin ve net bir şekilde Nokia kalitesi Neyin derdindesiniz bilmiyorum mantıklı konuşun güzelim telefonu Kirletmeye Çalışmayın Son olarak Sizin Telefonlarınızda Özgun tasarım bile Yok Hep apple Iphone ile Telif Hakkkı Davaları iyi düşün bunları biraz bişiler öğrenin Daha Android diğipte android in temel esaslarını bilmeyen kişiler var...