Nokia N97

Sponsorlu Bağlantılar

alpbugra88

alpbugra88

Üye
C/odeon/jaf içerısınde OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 bulamadım programa baslıyamadım :(

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

alpbugra88

alpbugra88

Üye
JAFSetup_1.98.62 nerden indirebilirim lütfen yardım 4shared dekı bı ıse yaramıo ındırıo hata verio

hisarbuselik1

Üye
Anwers

Anwers

Üye
emegine yuregine calismana saglik tesekkurler

sari98

Üye
bunların hepsini yapiyorum sorunsuz ama flash deyip yes diyip ardindan telefonu taktigimda sorun oluyo not Found!! bunu ne yaptiysam aşamadim digeer takılı usb leri çıkardım system32 ye jaf usb driverleri kopyalalım nokia suit yükledim suit telefona güzelce güncellemesini yükledi ama sorun hala aynı not found!! dün akşamdan beri uraşıyom başka çözüm yoluda bulamadim beN çözerim diyen bi yigit warsa MqCcRe @ windowslive . com Ltfn eklesin musait olduğun bi zamanda görüşelim

idris_35

idris_35

Üye
Konunun Yeri burasımı bilmiyorum ama uzman arkadaşlar burada. Fransadan bir adet n97 mini geldi ve bizim avea ve trcell hatlarda sim kart red edildi diyor. simlock yapmam gerekiyormuş sanırım. Bu konuda fikri olan var mı acaba?

albenialbeni

Üye
MASS MEMORY ve nedir nasıl atarım kardeş. attıktan sonra orjinal yazılım olmadığı için problem çıkartırmı? programlarda hep lisan orjinal sürüm istiyor.( örneğin office uygulamalarını bir türlü çalıştıramadım.) becerebilir miyim bakalım. kusura bakmayın telefonu yeni aldım, daha önceki telefonuma format atabildiğim için biraz cesaret ediyorum. (samsung s5233 star) hiç bilmeden başarabilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim.

harun efe

Üye
paylaşım için teşekkür ederim part 2 linki ölü yenilersen sevinirim

albenialbeni

Üye
tamam başardım her şey tamam AMA office ve pdf içerisinde yok. en çok ihtiyacım olan şeyler bunlar. elimdeki office i son sürüm diye indirdiklerimi yükledim yine sertifika dedi. kıracam artık telefonuuu:(((

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkür ederim part 2 linki ölü yenilersen sevinirim

Link lerin hepsi çalışıyor ayrıca part 2 diye bir link yok.

--------------- Ekleme ---------------

tamam başardım her şey tamam AMA office ve pdf içerisinde yok. en çok ihtiyacım olan şeyler bunlar. elimdeki office i son sürüm diye indirdiklerimi yükledim yine sertifika dedi. kıracam artık telefonuuu:(((

OfficeSuite.v5.30 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned
Bunu E bölümüne kurabilirsin

Quickoffice Adobe Reader LE v.2.5.496 s60v5 Unsigned
Bunu E bölümüne kurabilirsin
E Bölümüne kurun Kurulumdan sonra telefonu yeniden başlatın
Register soracak geçerli e-mail yazın bağlantı kurun işlem tamam..

NOT : Bunları kurabilmen için RomPatcher aktif yapman gerekiyor 1.sayfada anlatım var

aykanksk35

aykanksk35

Üye
:) Tesekkurler

redkit43

redkit43

Üye
bu şekilde hazırlanan custom firmwareler nokia telefonlarda eninde sonunda bir problem çıkarıyor...arkadaşın eline sağlık hazırladığı firmwareyi denemedim ...lafım genele....windows mobilli telefona istediğim yazılımı kurup sorunsuz kullanıyodum.sorun çıkarsa orjinal romu kurup düzeltiyordum ama nokiada tehlikeli...jaf yazılımından mı neden kaynaklanıyor bilmiyorum??birşeyler orjinal firmwareden eksik kalıyor ve (orjinal firmwareyi jafla v.b programla kursam bile)olmuyor.... 5800 telime hackli firmware kurdum...herşey iyiydi 15 gün sonra telefon kendi kendine resetlemeye başladı ...firmwaredendir dedim birçok firmware kurdum ama gene olmadı...sonunda şebeke hatası oluştu...elimden çıkarmak zorunda kaldım..yani demem o ki eğer en son çıkan firmware kullanıyorsanız hacksiz falan idare edin..çünkü geri dönüşü olmuyor.

casualties

Üye
çok çok teşekkür ederim kardeşim telefonumda orjinal yazılım vardı tuttum ilk senin fw ni attım hoşuma gitmişti bir süre kullandıktan sonra farklı fw ler deneyeyim dedim denedim denediğimede bin pişman oldum o kadarmı ağır olursun telefon resmen eşşekleşti diyebilirim bir çok yerde orjinal yazılımını aradım bulamadım sonra senin konunla karşılaştım yine senin modifiksyonunu attım telefondan soğumuştum resmen şimdi sayende yine telefonumu sevmeye başladım ellerine sağlık emeğin için çok çok sağol :)

r@sim

r@sim

Üye
teşekürler kardeş

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
telefon seçimi ekranında n97 gözükmedi bende soron nedir acaba...

tamam bu sorunu hallettim ama yine olmuyor Can't detect flashing server! bu yazı çıkıyor searching for phones yazmıyor....ne yapmalıyım acaba..

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
telefon seçimi ekranında n97 gözükmedi bende soron nedir acaba...

tamam bu sorunu hallettim ama yine olmuyor Can't detect flashing server! bu yazı çıkıyor searching for phones yazmıyor....ne yapmalıyım acaba..

Lütfen yazılanları okuyun sizin şimdiki hatanız gerekli dosyaları buraya kopyalamamışınız.

"C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\" bu klasörde yazılım dosyaları yok

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
aynen öyle ama kopyaladım nasıl yapabilirim...
sizin verdiğiniz site kapadıldığı için ulaşılamıyor tekrar yükleyebilir misiniz eklenti olarak...

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle ama kopyaladım nasıl yapabilirim...
sizin verdiğiniz site kapadıldığı için ulaşılamıyor tekrar yükleyebilir misiniz eklenti olarak...

Bende yeni farkettim sitenin kapandığını ama DNS adreslerini değiştirince
dosyalara ulaşabiliyoruz dosyalar kalıplı olduğundan yüklemesi uzun sürer
verdiğim DNS adreslerini girin.

1.Dns adres 8.8.8.8
2.Dns adres 8.8.4.4

OzGuRKnowN

Üye
Şöyle Güzel N8 ikonlu yeni bir Modifiye Yapsan Nejat Artık N97 'ye ;)