Nokia N97

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
selam bemim tel n97 v.22 bu işlemleriphoneıx lemı yapacagım yoksa jaflam ı yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

n97 siyah olan v34 dosyasını indirdim

furas

Üye
jaf la yapınca oldu teşekkürler

onurtulga

Üye
Eyww

zarty1

Üye
Abi ben ilk mesajda anlatılanların hepsini yaptım.
Ama bir türlü LCG Jukebox 2.72'yi unlock kod istemeden çalıştıramıyorum. Signsis ile kendi sertifikalarımla sertifikalayıp yüklüyorum livelife yazılı olan setuptan 2 adet kısayol atıyor uygulamalara biri trial birisi normal. İkisindede benden unlock code istiyor. Neyi yanlış yaptım ne yapmalıyım bir türlü anlamadım. 2 günde 3-4 defa flashladım...

tugitugay

Üye
Searching for phone...Not found!! bende bu yazı cıktı abi nie

candostu38

Üye
iyi geceler herkese..bndede n97 war ancak suriyeden geldi cihaz..orada gps yasak olduğundan dolayı tümleşik gps menüsü vs yok..içinde gps modülü war baktırdım..yazımsal bişeyler lasım burdaki herşeyi yaptım başarılı bi şekilde ama yinede değişmedi..ne yapmam gerekiyor..gps i kullannamıyorum..

ayrıca telefon RM505 herşey normal sadece gps menüsü yok işte..

Aynı sorun bendede var suriyeden aldım gps yok orada tümleşik olmadği için kullanamıyorum sorunu çözemedım araştırmalarım devam edıyor...

hoellwarth

Üye
Kaç oldu deniyorum ama yapamıyorum. BB5 seçeneğinde n97 yazılımını seçiyorum ama kutu içine gelmiyo yukardaki yeşil yuvarlak ışıkların yeşillenmesi gerekiyo sanırım ama olmuyo hata veriyo.Windows xp kullanıyorum orjinal sürüm değil bununla bi alakası olabilir mi ve bilgisayara nokia pc suitenin yüklü olması filan gerekiyomu bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Ve uygulama için hangi sıraları izlemem gerekiyo onu da pek anlıyamadım farklı yerlerde uplloadlar var onu da yazarsanız açıklayıcı şekilde çok sevinirim teşekkürler...

delijojuk77

Üye
acil yardım telefonu görmüyo arkadaşlar ne yapmam lazım
Searching for phone...Not found!!! bu şekilde uyarı veriyo:(:(:( neden olabilir

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar nss ile kodunu değiştirin product siyah n97 '0576357' yapın beyaz 0576458 yoksa hayatta görmez.

delijojuk77

Üye
arkadaşlar nss ile kodunu değiştirin product siyah n97 '0576357' yapın beyaz 0576458 yoksa hayatta görmez.
nasıl değiştirmem lazım yani biraz daha acık yazarmısın anlamadımda nasıl yapmam gerekiyo

burakcapar

burakcapar

Üye
arkadaşlar bende de yeşil kutucuklar yanmıyor biri bi yardım etsinn çıldırmak üzereyim heryerde araştırdım hiç bişey bulamadımm...

tmm yeşil kutucuklarıda yaktım ama bu seferde doğru yazılımı seçtiysen flash a bas kısmıı olmuyoo doğru yazılımı seçmek için gerekli kutu açılmıyoo bendee yardımmm

arkadaşlar teşşekür ederim kendim hallettim konuyu açan arkadaşa da teşekürler ama sadece türkçe oldu telefonum diğer dediğn şeyler olmadıı maaleseff ama olsun buda yeterrr banaaa:P

uA.Frat

Üye
Kardeş illa USB kablosu mu olmalı, bluetooth ile yapsak olmaz mı?

memoooo

Üye

Uploaded with

Böle bi hata alıyorum arkadaşlar nedeni nedir ?

serseri4534

Üye
ya herşey dogru ama bı turlu hacklı wf yı gormuyor ne yapmam lazım

expectancy

Üye
kardeş emeğine sağlık. problemsiz bir şekilde anlatılanlar uygulanınca oluyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

akcabelen

akcabelen

Üye
Arkadaşlar bu hack işlemini yaptım fakat memnun değilim. Günlerdir araştırıyorum telefonumu eski haline döndürmek için fakat hiçbir yol bulamadım. Yeni firmware yayınlanmasınımı beklemek zorundayım, bir yolu yokmu bunun lütfen yardım edin...

egemen54

egemen54

Üye
çok teşekkürler nezamndır götüremiyorm yeni versiyon yükletmek için götrdümmüde iki gün istiyolar kendim yaptım en sonunda çok güzel oldu navigasyon çalışmıyodu oda çalışmaya başladı o yeter benim için ilerdede sorun çıkmazsa problem yok dmektir tekrar teşekkürler sıra 5530 da :D

SilentOne

SilentOne

Üye
klawyene saqlık

meybek

Üye
ben yukarıda yazılı sekilde haraket ettim program flash atarken bir hata olusuyor buna cevap verebilirmisiniz hata mesajı su

WARRING !!! WARRING!!! WARRING!!!
CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING BM FIELED 208 !!!
Continue ?

evet ve hayır butonları var hangisine bassam durum duzelmiyor