Nokia N97

Sponsorlu Bağlantılar

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@asiçakal

Elimde mini n97 yok o yüzden ezbere hack ve yazılım konusunda bir yol gösteremiyecem.

gRkn666

gRkn666

Üye
telefonu yurt dısından aldım almanyadan turkiyede pasaporta islettim eger flash atarsam telefona bisey olurmu iyi günler.

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yurt dısından aldım almanyadan turkiyede pasaporta islettim eger flash atarsam telefona bisey olurmu iyi günler.

Bu işlerde bilgin varsa telefona flash atmak zarar vermez.

gRkn666

gRkn666

Üye
Cok olmasada var ama ıp adresi gecen telefonda nasıl olduysa silindi elden cıkara bilmekte cok zor oldu hocam.

ugacomtr

Üye
Merhabalar. Emeğiniz ve yardımlarınız için teşekkürler. Herşeyi yapmak için dosyaları indirdim fakat windows 7 32 bit pro kullanmaktayım. Bu windows sürümüyle olmaz demişsiniz. :( acaba bunun için bir çalışmanız var mı? Kolay gelsin, saygılar..
Not: Yedeğimi aldım , hacksiz haliyle hard format attım, geri sadece rehberimi aldım ve şu anda hackli versiyon windows 7 de şu yöntemle çalışır demenizi bekliyorum.

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@ugacomtr

Merhaba bende teşekkür ederim.Çok isterdim win7 de çalışmasını ama malesef JAF uygulaması uyumlu değil mümkünse XP yada vista bulup deneyeceksiniz.

NOT:Hangi siteydi hatırlamıyorum ordaki bir kişi win7 de jaf çalıştırdığını yazmış JAF setup üzerinde sağ tuş yapın özellikler uyumluluk ordan vista sp2 seçin ve kurulumu yapın PC yi yeniden başlatın Phoenix indirin bunuda PC ye kurun bunu kurmaktaki amaç driver içinmiş ve PC yi yeniden başlatın Telefon yazılım atma işine geçin adımları takip edin hata vermeden işlem yürürse çok güzel kendim denemedim sonuçu bilmiyorum sizde işe yararsa buraya bildirin.

NOT:
Burdaki anlatım eski versiyon buraya bakarak yeni versiyonu yükleyin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-nasil-yapilir-resimli-anlatim-366927.html

Phoenix 2010.8.4.41526

alikaraman

Üye
her sey için tesekkürler ama butun işleimleri basarılı bir şekilde yaptım fakar RomPatcher yok bilader. emeğe saygı

ugacomtr

Üye
anladım benim bi yedek pc olacaktı :) bulursam bi deneyim sizlere fikirlerimi söylerim..
v22 gibi birşey cikmis garip 21 e yeni yükselttik hemen yenisi cıkmıs... hadi hayırlısı.

@ugacomtr

Merhaba bende teşekkür ederim.Çok isterdim win7 de çalışmasını ama malesef JAF uygulaması uyumlu değil mümkünse XP yada vista bulup deneyeceksiniz.

NOT:Hangi siteydi hatırlamıyorum ordaki bir kişi win7 de jaf çalıştırdığını yazmış JAF setup üzerinde sağ tuş yapın özellikler uyumluluk ordan vista sp2 seçin ve kurulumu yapın PC yi yeniden başlatın Phoenix indirin bunuda PC ye kurun bunu kurmaktaki amaç driver içinmiş ve PC yi yeniden başlatın Telefon yazılım atma işine geçin adımları takip edin hata vermeden işlem yürürse çok güzel kendim denemedim sonuçu bilmiyorum sizde işe yararsa buraya bildirin.

NOT:
Burdaki anlatım eski versiyon buraya bakarak yeni versiyonu yükleyin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-nasil-yapilir-resimli-anlatim-366927.html

Phoenix 2010.8.4.41526

can_kat

Üye
Mutlaka atladığın bir yer var ayrıca burdaki anlatım eski versiyon burdaki yeni
buraya bakarak yap
Bende de aynı sorun çıkmıştı Pc deki Product klasöründeki eski sürümlere(RM-505 20.045 ) ait dosyaları silip, yeniden güncelleyince düzeldi.

--------------- Ekleme ---------------

@therecruit11574

Açılış ve kapanış orjinal ek uygulama yok sadece HACK olmuş FW Bunu yükleyiniz

Nejat Bey, Peki açılış veya kapanışta istediğimiz resim veya flashı değiştirmek istersek hangi klasörlere resim veya flash eklememiz gerekir?

Bende de aynı sorun çıkmıştı Pc deki Product klasöründeki eski sürümlere(RM-505 20.045 ) ait dosyaları silip, yeniden güncelleyince düzeldi.

Nejat Bey, Peki açılış veya kapanışta istediğimiz resim veya flashı değiştirmek istersek hangi klasörlere resim veya flash eklememiz gerekir?[/QUO
Hangi Program ile yükleyebiliriz?

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@can_kat

Açılış ve kapanış dosyaları bunlardır
Açılış: SplashScreen.mif
Kapanış:SysAp.mif
Her ikiside Resource/apps/- buraya kopyalanacak
Jpeg resimleri MİF dosyasına çevireceksin Mif maker uygulaması ile

hoverlock

Üye
ben bu flash atma olayını denedım resimdeki yollara bakarak aynı sekılde ama sımdı telefonum acilmiyoe ne yapmam gerekir ?? :S

cezzarahmet93

Üye
n96 için rofs dosyası varmı acaba çok acil lütfen ya

h3k1m

Üye
n97 mini de olurmu ?

ogunx

Üye
model dosyasını değişmeme rağmen benim modeller arasında rm 505 n97 çıkmıyor en son n96 mevcut ???

erciey50

Üye
teşekkürler sonunda flash atabildim yahuu :))

teşekkürler sonunda flash atabildim yahuu :))

emr-erock

emr-erock

Üye
ya ikide Bi Hack nasıl yapılır die konu açıyorsunuz ama hackin nasıl yapıldıgını anlatmak yerine flashlamayı gösteriyorsunuz.Anlatsanıza Hangi Dosyaları nasıl edtlediginizi Arkadaşım.

erciey50

Üye
hack desteği için teşekkürler sonunda istedğim yüklemelerini yapabiliyorum... :aha:

meuscalmiron

Üye
Sorunumu cozdum

furas

Üye
denedim ama şimdi telefonum açılıyor. yardım ederseniz sevinirim.