telefonu yurt dısından aldım almanyadan turkiyede pasaporta islettim eger flash atarsam telefona bisey olurmu iyi günler.
acaba bunun için bir çalışmanız var mı? Kolay gelsin, saygılar..her sey için tesekkürler ama butun işleimleri basarılı bir şekilde yaptım fakar RomPatcher yok bilader. emeğe saygı
bulursam bi deneyim sizlere fikirlerimi söylerim..@ugacomtr
Merhaba bende teşekkür ederim.Çok isterdim win7 de çalışmasını ama malesef JAF uygulaması uyumlu değil mümkünse XP yada vista bulup deneyeceksiniz.
NOT:Hangi siteydi hatırlamıyorum ordaki bir kişi win7 de jaf çalıştırdığını yazmış JAF setup üzerinde sağ tuş yapın özellikler uyumluluk ordan vista sp2 seçin ve kurulumu yapın PC yi yeniden başlatın Phoenix indirin bunuda PC ye kurun bunu kurmaktaki amaç driver içinmiş ve PC yi yeniden başlatın Telefon yazılım atma işine geçin adımları takip edin hata vermeden işlem yürürse çok güzel kendim denemedim sonuçu bilmiyorum sizde işe yararsa buraya bildirin.
NOT:
Burdaki anlatım eski versiyon buraya bakarak yeni versiyonu yükleyin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-nasil-yapilir-resimli-anlatim-366927.html
Phoenix 2010.8.4.41526
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de aynı sorun çıkmıştı Pc deki Product klasöründeki eski sürümlere(RM-505 20.045 ) ait dosyaları silip, yeniden güncelleyince düzeldi.Mutlaka atladığın bir yer var ayrıca burdaki anlatım eski versiyon burdaki yeni
buraya bakarak yap
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-nasil-yapilir-resimli-anlatim-366927.html
Nejat Bey, Peki açılış veya kapanışta istediğimiz resim veya flashı değiştirmek istersek hangi klasörlere resim veya flash eklememiz gerekir?@therecruit11574
Açılış ve kapanış orjinal ek uygulama yok sadece HACK olmuş FW Bunu yükleyiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de aynı sorun çıkmıştı Pc deki Product klasöründeki eski sürümlere(RM-505 20.045 ) ait dosyaları silip, yeniden güncelleyince düzeldi.
--------------- Ekleme ---------------
Nejat Bey, Peki açılış veya kapanışta istediğimiz resim veya flashı değiştirmek istersek hangi klasörlere resim veya flash eklememiz gerekir?[/QUO
Hangi Program ile yükleyebiliriz?