Nokia N97

Sponsorlu Bağlantılar

N o B o D y

Üye
özür dileyerek bir şey soracağım. en son adım uygulamalar>rompatcher bölümünü beceremedim. uygulamalarda rompatcher yok. o benim yüklemem gereken bir şey mi yardım ederseniz sevinirim.

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@N o B o D y

uygulamalarda rompatcher yok ise bir bölümü atlamışın buraya bakarak işlemi yeniden yap.
RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34-Yeni Modifiye
bu dosyayı indiriyorsun
indirdiğiniz ( RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34 ) dosyayı PC nin C/ program files//Common Files//
Nokia//DataPackage//Products//RM-505 klasörüne kopyalayın aynısı var uyarısı tamam tıkla bu işlemden sonra tekrar yazılım yükle burda resimli anlatım var bak
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...iye-yazilim-eklendi-9-345499.html#post2395385

N o B o D y

Üye
arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim sorunum çözüldü =)

berkkarabacak

berkkarabacak

Üye
nejaterol her şey için çok teşekkür ederim,Bu hack işini şimdi denemeye başlıycam ama insanların dertleriyle ilgilendiğin için sana çook teşekkür ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

:) bi önceki mesajda dediğim her şeyi geri alıyorum çünkü JAF- Programı Windows 7de çalışmıyor başta bi belirtseydin bunu boşuna indirmezdik

xaneon

Üye
arkadaşlar aranızda yeniyim,youtube vs izlemek icin skyfire kuracaktım bunun icin cihazı hacklemek gerekiyormus bi dosyayı degistirmek icin,bunu helloox ile yapmaya calıstım ama tlf yeni versiyon attıgım icin artık o program calısmıyormus.sizin verdiginiz bu yöntem sadece sistem dosyalarına erismeyimi saglıyor yoksa sertifakasız porgramları calıstırmamazımı saglıyor.bilgi verrseniz sevinirim...

florya27

Üye
arkadaşlar aranızda yeniyim,youtube vs izlemek icin skyfire kuracaktım bunun icin cihazı hacklemek gerekiyormus bi dosyayı degistirmek icin,bunu helloox ile yapmaya calıstım ama tlf yeni versiyon attıgım icin artık o program calısmıyormus.sizin verdiginiz bu yöntem sadece sistem dosyalarına erismeyimi saglıyor yoksa sertifakasız porgramları calıstırmamazımı saglıyor.bilgi verrseniz sevinirim...

Her ikisinide yapabiliyorsun arkadaşım.Sertifikasız programda yüklersin,Sistem dosyalarınada erişebilirsin.

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@izzo47

İstediğin zaman orjinal sürüme geri dönebilirsin.
RM-505_EMEA_21.0.102_v7.0_N97 Setup exe bunu kurduktan sonra
C/ program files//Common Files//Nokia//DataPackage//Products//
RM-505 burdan RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34 bu dosyanın yedeğini al
geriye dönmek istediğinde bu orjinal dosyayı yüklersin

izzo47

Üye
pekı pana her saman sahmet olmassaaa yardıme debılcekmısın

--------------- Ekleme ---------------

nejaterol beki pu versiyonu attıgımıs saman istedıgmıs programı hemen yükliyebılırs degılmı

mustafa_76

Üye
@mustafa_76

C böümündeki program files buldum icine girdim Common Files klasörü yok DataPackage yok Products yok nerde bula bilirim bunlari ya aklim ermedi vallaha öbürünü resimli gönderdin onu yaptim bunuda tamresimli göndersen yapardim vallaha lütfen yardim et bana

RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34-Yeni Modifiye bu dosyayı indir.

Resimdeki işaretli dosyayı al Bilgisayarın C böümündeki program files bul içine gir Common Files klasörünü bul içine gir Nokia klasör içine gir DataPackage içine gir Products içine gir RM-505 klasörün içine gir o dosyayı buraya yapıştır aynısı var diyecek tamam de işlem tamam
PC nin C/ program files//Common Files//Nokia//DataPackage//Products//RM-505 klasörüne kopyalayın aynısı var uyarısı tamam tıkla

Ve tekrar yeniden JAF ile yazılım yükle.

tesekürler emegin icin

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@mustafa_76

Bunları indir PC ne kur Bulamadığın yok dediğin dosyaları bulacaksın
RM-505_EMEA_21.0.102_v7.0_N97 Setup exe bunu indiriyoruz PC ye kuruyoruz

mustafa_76

Üye
allah senden razi olsun abicim allah ne muradin varsa versin yaptim cok ama cok tesekürler birde bunu diyecektim abicim ben telefonda internete giriyom dizi filim izliyemiyom internetten neden olabilirki sadece yotube den izliye biliyorum mesela internetten diziizle seredemiyom neden onuda ögrene bilirmiyim abicim

dieforme55

dieforme55

Üye
emegine saglık hocam 5800 hackden sonra kurulu programların benzer olması sebebi ile biraz ugarstırdı ama güzel oldu sagol:d:

mustafa_76

Üye
nejaterol bir cevap gelmedi senden abi ben nokia n97 de intrnete giriyom dizi izliyemiyom filim izliyemiyom

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@dieforme55
Rica ederim iyi günlerde kullan

@mustafa_76

Sadece sen değil hiç bir nokia sahibi dizi veya filim izliyemiyor.
adobe flash Desteği yok ve arama bulunmuyor . Pek sağlıklı değil ama opera mini ve skyfire
gibi web browser yüklersen seyredebilirsin ben hiç kullanmadım google arattır bulursun.
Sende iyi günlerde kullan

therecruit11574

Üye
selamlar. öncelikle bu konu çok işime yaradı teşekkürler binlerce kez. bi ricam olcak bu açılış ve kapanıştaki ekranı ve ekran alıntısı aracını nasıl iptal edebilirim. NokiaEditor Beta4 ile rofs2 yi açıp araştırdım ama bulamadım.o dosyadan hangi verileri silmek veya değiştirmek gerek?
şimdiden teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@therecruit11574

Açılış ve kapanış orjinal ek uygulama yok sadece HACK olmuş FW Bunu yükleyiniz

therecruit11574

Üye
teşekkürler nejat. ellerine sağlık. bu arada avatarın çok güzel.e+r+o+l+ harfleride varmı onun içinde ?

alparslan han

Üye
hcam yerideğilama n97 mini v11.0.102 hack hakkında yardım lazım bir yardımedebilirmisiniz acaba