Nokia N97

Sponsorlu Bağlantılar

sayokantürk

sayokantürk

Üye
ben de aynı yöntemle üstad nejat'ın anlatımı tel hack yaptım harika anlatımı var sorunsuz güvenerek telefonumu PC bağlıyorum ellerine sağlık

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
oh be yaptım Allaha Razı Olsun Kardeş Herkez Harfiyen Uygularsa Oluyor Denendi

ceycey1970

Üye
dostum emeğine sağlık başarı ile hackledim

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@d4rk3ff3ct
@sayokantürk
@Feyzalstyle
@ceycey1970

Rica ederim İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

izdirap_fr56

Üye
JAFSetup_1.98.62 bunu indirip kurdum ama calismiyor WIN 7 kullaniyorum

medet1977

Üye
kardeş eline salık süper olmuş kurdum ve sorunsuz olarak kulanıyorum:oke:

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@srknzkn

İstersen telefonu depolama modunda PC ye bağla Mass memory üzerinde sağ tuş yap gelen listede biçimlendir sekmesini kullan.
Yada (Menü>Uygulamalar>Ofis>Dosya yöneticisi>Depo Hafıza >Tıklıyoruz Seçenekler Depo Hafıza Biçimlendir ) bunu kullan..

srknzkn

srknzkn

Üye
@srknzkn

İstersen telefonu depolama modunda PC ye bağla Mass memory üzerinde sağ tuş yap gelen listede biçimlendir sekmesini kullan.
Yada (Menü>Uygulamalar>Ofis>Dosya yöneticisi>Depo Hafıza >Tıklıyoruz Seçenekler Depo Hafıza Biçimlendir ) bunu kullan..

ok,bir de ben bu dosyayı bulamadım,bende böyle bişey yok:RM-505_210102_prdrofs2V34

RM-505_EMEA_21.0.102_v7.0_N97-indirdim kurdum

OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5-indirdim

JAFSetup_1.98.62-indirdim

ama diğer dosyada takılı kaldım

[email protected] msnim yardımcı olur musun müsaitsen?

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@srknzkn
Aradığın herşey 1.sayfada vardı

RM-505_EMEA_21.0.102_v7.0_N97

RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34

JAFSetup_1.98.62

srknzkn

srknzkn

Üye
ya kusura bakma bu konuda biraz zayıfım öğrenmeye çalışıyorum,bişey daha sorucam(küfür etme ama:))şaka bi yana,diğer bi konuda phoenix ile firmware güncelleme vermişsin,hepsini yaptım,ama sınıf belirtilmemiş diye error veriyor ve update sonunda failed oluyor,kaç kere denedim hep aynı,o konuyla ilgili de yazdım oraya ama burdan yardımcı olursan sevinirim,hack yapmak için önce phoenixle yzaılım güncellemek şart mı?

--------------- Ekleme ---------------

@srknzkn
Aradığın herşey 1.sayfada vardı

RM-505_EMEA_21.0.102_v7.0_N97

RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34

JAFSetup_1.98.62

abi rica etsem bana msnden yardımcı olabilir misin?her adımda bi hata mesajı alıyorum,her adımda farklı bi sorun,kafayı yemek üzereyim artık,insanlar nasıl yapıyolar sorunsuz bi şekilde anlamıyorum ki,bende mi var bi terslik acaba?:hmmm:vur

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@srknzkn

Ya önemli değil yardımcı olmak güzel bir şey. Bu arada msn kullanmıyorum.
Şimdi phoenix ile olan şeyleri unut direk burdaki anlatımı uygula telefonun
ne renk ise ona göre yazılım seç senden ricam anlatılanları tekrar oku
ve telefon bağlamadan bir denemesini yap bir sorun çıkmaz ise esas yüklemeye geç.

destroy116

destroy116

Üye
Eyw kardeş

srknzkn

srknzkn

Üye
@srknzkn

ve telefon bağlamadan bir denemesini yap bir sorun çıkmaz ise esas yüklemeye geç.

ok onu unuttum da sorun yazılanları okuyup anlamamam değil,sorun şöyle;

yazılan herşeyi indirdim ve kurdum,-JAFSetup_1.98.62-bunu kurduktan sonra bile hata verdi,ikincisi,jaf_nok4models diye bi dosya yok,bu dosyayı nerden çıkarıp kopyalıcam?benim indirdiğim tüm programlar masaüstünde ve tek setup halinde,klasör yok hiç!

abi dur tamam dosyayı buldum,rar klasöründen çıktı,ben onu silmiştim allahtan geri dönüşüm kutusundaydı daha,kusura bakma:)

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@srknzkn

Birde windows7 kullanıyorsan jaf çalışmaz hata verir mümkünse XP yada vista olan PC de dene..

srknzkn

srknzkn

Üye
@srknzkn

bu sefer de go tıkladığım zaman "can not create c:\program files\odeon\jaf\winscard.dll." hatası veriyo:S

@srknzkn

Birde windows7 kullanıyorsan jaf çalışmaz hata verir mümkünse XP yada vista olan PC de dene..

vista kullanıyorum

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@srknzkn

Program ekle kaldırdan jaf setup kaldır pc yi yeniden başlat
jaf setup üzerinde sağ tuş yap özelliklerden uyumluluk seç uyumluluk modundan XP seç ve yeniden jaf kur eğer gene hata alırsan artık yapacak bir şey yok tek çare başka bir PC de XP ile bu işleri yapmak.

srknzkn

srknzkn

Üye
@srknzkn

jaf setup üzerinde sağ tuş yap özelliklerden uyumluluk seç uyumluluk modundan XP seç ve yeniden jaf kur eğer gene hata alırsan artık yapacak bir şey yok tek çare başka bir PC de XP ile bu işleri yapmak.

yine olmadı,bide jaf 98.64 denesem olur mu acaba?

kardeşim bişey sorabilir miyim?sen telefonunu hackledin mi bu yöntemle?

:vur:vur:vur
@srknzkn

abi verdiğin herşeyi aynen yaptım orda sorun yok telefonu güncelledim yazılım 2.0.102 oldu ama en sonunda rompatcher yükleyemiyorum "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" uyarısı çıkıyor,nerdeyse bütün versiyonlarını denedim ama olmuyor,helloox yüklemek istedim,onun da nerdeyse tüm versiyonlarını denedim ama yüklerken hep bir yerde takılıp kalıyor devam etmiyor işleme,nasıl yapıcam açıklar mısın,nereyi eksik yapıyorum?programları sertifikalayıp imzalayarak gönderiyorum telefona yine olmuyor

kain061

Üye
error reading phone init data hatası alıyorum:s

fatih82

fatih82

Üye
verdiğin dosyalar rapid shareden iniyor ancak rar dosyalarını açmaya çalıştığında hata veriyor değişik üç bilgisayarda farklı winrar dosyalarıyla denedim ama olmadı kardeş bunun sebebini söyleye bilirmisin