Telefondan Bütün yedekleri aldıktan sonra Mutlaka MASS MEMORY Biçimlendirin
@srknzkn
İstersen telefonu depolama modunda PC ye bağla Mass memory üzerinde sağ tuş yap gelen listede biçimlendir sekmesini kullan.
Yada (Menü>Uygulamalar>Ofis>Dosya yöneticisi>Depo Hafıza >Tıklıyoruz Seçenekler Depo Hafıza Biçimlendir ) bunu kullan..
)şaka bi yana,diğer bi konuda phoenix ile firmware güncelleme vermişsin,hepsini yaptım,ama sınıf belirtilmemiş diye error veriyor ve update sonunda failed oluyor,kaç kere denedim hep aynı,o konuyla ilgili de yazdım oraya ama burdan yardımcı olursan sevinirim,hack yapmak için önce phoenixle yzaılım güncellemek şart mı?@srknzkn
Aradığın herşey 1.sayfada vardı
RM-505_EMEA_21.0.102_v7.0_N97
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RM-505_21.0.102_prd.rofs2.V34
JAFSetup_1.98.62

@srknzkn
Ya önemli değil yardımcı olmak güzel bir şey. Bu arada msn kullanmıyorum.
Şimdi phoenix ile olan şeyleri unut direk burdaki anlatımı uygula telefonun
ne renk ise ona göre yazılım seç senden ricam anlatılanları tekrar oku
ve telefon bağlamadan bir denemesini yap bir sorun çıkmaz ise esas yüklemeye geç.

@srknzkn
Ya önemli değil yardımcı olmak güzel bir şey. Bu arada msn kullanmıyorum.
Şimdi phoenix ile olan şeyleri unut direk burdaki anlatımı uygula telefonun
ne renk ise ona göre yazılım seç senden ricam anlatılanları tekrar oku
ve telefon bağlamadan bir denemesini yap bir sorun çıkmaz ise esas yüklemeye geç.
@srknzkn
Birde windows7 kullanıyorsan jaf çalışmaz hata verir mümkünse XP yada vista olan PC de dene..
@srknzkn
Program ekle kaldırdan jaf setup kaldır pc yi yeniden başlat
jaf setup üzerinde sağ tuş yap özelliklerden uyumluluk seç uyumluluk modundan XP seç ve yeniden jaf kur eğer gene hata alırsan artık yapacak bir şey yok tek çare başka bir PC de XP ile bu işleri yapmak.
Eyw kardeş

@srknzkn
Program ekle kaldırdan jaf setup kaldır pc yi yeniden başlat
jaf setup üzerinde sağ tuş yap özelliklerden uyumluluk seç uyumluluk modundan XP seç ve yeniden jaf kur eğer gene hata alırsan artık yapacak bir şey yok tek çare başka bir PC de XP ile bu işleri yapmak.