Nokia N97 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öshqe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 yardım
Nokia N97 nin + ları ve - leri neler?
Ve de N97 mini arasındaki , olumsuzluklarını Öğrenmek istiyorum.
Teşekkür ederim.

Starsley

Öncelikle n97 almanı tercih etmem sebebine gelince parasını hak etmiyo yanı kazık 5mp kamera 3.5 ekran klavyeli ve hafızası dahili ve harici 32 gb yani toplam 64 gb işlemcisi s60v5 artıları sadece hafıza ama bence gereksiz abartı n97 mini almanı tavsiye ederim ikisi arasında yada c7 al

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Tam teşekkülü internet keyfi
Hd oyun keyfi
Ücretsiz gps keyfi
Yazışma keyfi
Çok yüksek olmasada çok net ses ile müzik keyfi
Kapasitif dokunmatik ekran ve QWERTY klavye deneyimi
Her türlü yetecek 5MP CarlZeiss kamera
32Gb hafıza
artılarını saymaya kalksan bitmez eksileri sana bağlı Symbian işinden anlamıyorsan sorun bitmez ama Symbiani kavrarsan hiç bi sorun yaşamaz ve eksilerle karşılaşmazsın da ya şu nickine ayar oldum bu forumda bu tipleri sevmezler türkçeyi olduğu gibi kullan öshqe yazacağına özge yazsan daha çok yakışık alır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Kardeşim minide alma ben aldım çok pişmanım sesi az ve çılız çıkıyo kardeş ben çok müzik dinlerim sesi çok az ve çılız

--------------- Ekleme ---------------

Tam teşekkülü internet keyfi
Hd oyun keyfi
Ücretsiz gps keyfi
Yazışma keyfi
Çok yüksek olmasada çok net ses ile müzik keyfi
Kapasitif dokunmatik ekran ve QWERTY klavye deneyimi
Her türlü yetecek 5MP CarlZeiss kamera
32Gb hafıza
artılarını saymaya kalksan bitmez eksileri sana bağlı Symbian işinden anlamıyorsan sorun bitmez ama Symbiani kavrarsan hiç bi sorun yaşamaz ve eksilerle karşılaşmazsın da ya şu nickine ayar oldum bu forumda bu tipleri sevmezler türkçeyi olduğu gibi kullan öshqe yazacağına özge yazsan daha çok yakışık alır.
ÇOK NET SES İLE MÜZİK KEYFİMİ :d::kop: BENDE MİNİ VAR HİÇ NET DEĞİL VE ÇILIZ ÇIKIYO SESİ :d:kop:

Öshqe

Üye
    Konu Sahibi
Kafam karıştı :D
Kimisi kötüyo, kimileride güzel diyo.. :D
Benim için hafızası ve kamerası yüksek olmalı, yüksek ses olmalı ve interneti hızlı olmalı.
Peki önerebileceğiniz başak telefon var mı?

Starsley

Özge al sana istediğin türde telefonlar c7 E7 n8 olmadı c6-01

Öshqe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt