Nokia N97 Video Sorununu Cözdüm !!! Sabitlenebilinicek Konu. Denenmiştir

Sponsorlu Bağlantılar

erjan1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Video Sorununu Cözdüm !!! Sabitlenebilinicek Konu. Denenmiştir
Arkadaslar Biraz Ugraş Sonucunda Nokia N97 deki Video İzleme Sorununu Cözdüm Ve Denedim.
Telefonunuza Ayrıca vıdeo ızleme programı indirmenize gerek yok REALPLAYER var Zaten.Oradan İzlemeniniz tavsiye Ederim. 3 numaralı yerdekı cıkdı ayarını n97 yaparsanız daha kolay olur.
Öncelikle Aşagıda Bulunan FormatFactory Dosyamızı İndiriyoruz ( Kendi UPloadım Kesınlıkle Vürüs içermez ) Kurdukdan Sonraki İşlemler Zaten Resimde Var.
DOsya Link :
NOT : Video BOyutunu Varsayılan yapabilirsiniz bu Sekılde Vıdeonun Orjınal Boyutta yuklenır. eger buyultmek ıstersenızde Verdigim Programdan Ayarını Degistirebilirsiniz. Varsayılan yapdıgınızda zaten vıdeoyu ızlerken buyultme seceneklerı var Telefonda. İyi Seyirler :oke:

• Beğen
Tepkiler: zeyneltuncal, sinan 2 ve adanus1

ey1994

Üye
çok saol

farukaydemir

Üye
bu programı indirdim fakat kurulmuyor...??

--------------- Ekleme ---------------

yardım ltf

emre0544

Üye
ya üstad bu n97 minidede çalışıyormu deneyen varmı acaba

sadomen

Üye
virüslü indirmeyinnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
gidip sitesinden indir sende virus flen olmaz

cesurkalem

Üye
bize converter lazim degil kardesim. n97mini'de nasil face veya flv video oynatilir orjinal browser'da. hep video mu convert edicez?

astrojna

Üye
saaolll

yavuz-kubra

Üye
Selamunaleyküm erjan nasılsın? inşallah iyisindir? erjan bende n97 mini kulanıyorumda senden su facedeki videoları izleme hakkında bilgi alacaktım. ben sitesindeki sanal dersanaden kpss'ye hazırlanıyorumda babam rahatsız oldugundan ameliyat olacak hastanede kaldıgım günlerde de orda cepten derslere calısmayı düşünüyorum. Fakat flas playeri yüklediğim halde Adobe Flash Player ile yüklenen videoları internette izleyemiyorum. bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim. Bu arada bende Nizip'liyim. Gösterdiğin ilgi ve alakaya simdiden tşk eder başarılarının devamını dilerim. hayırlı günler toprağım

Üst Alt