Nokia n97 Tuş Kilidi Ve Reset Problemi Kvk İle Çalışmış Olanlar Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

sencelik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97 Tuş Kilidi Ve Reset Problemi Kvk İle Çalışmış Olanlar Yardım Lütfen
Arkadaşlar 2.el aldığım n97 telefonumun 3 aydır kullanıyorum ve bugun yandan çekmeli tuş kilidi elimde kaldı 2 parca olarak yerinden çıktı

üstüne üslük telefon arada bir kendisini resetliyor mavi yeşil düz çizgiler çıkarıp ardından kendine reset atıyor ve yeniden başlıyor

Telefonun Garantisi İçin Faturası Yeterlimidir?

Garanti Belgesi gibi birşey yok kutusunda kvk trt yapışkanları var imei nosu falan yazıyor acaba kvk ya gotursem telefona ne gibi işlem yaparlar yardımlarını için şimdiden teşekkür ederim

fatih82

fatih82

Üye
bende dün n97 aldım ve benimde tuş kilidi sakat bozulmak üzere garanti için hiç bir şeye gerek yok kvk ya götür onlar garanti olup olmadığını sana söylerler eğer cihazını kvk yada genpadan aldıysan

sencelik

Üye
    Konu Sahibi
turkcell bayisinden aldım turkcell kampanyalı yani garantiye giriyormudur acaba?

Ayrıca İlgn için teşekkür ederim seninkinde reset problemi varmı?

Ekstaradan ücret talep ederlermi?

Yada Geri göndermezlerse n97 minimi göndericekler n900 mü :D

wataloq

Üye
merhaba bilader bendede aynı problem var tuş kilidi elimde kaldı ve dediğin gibi o çizgiler gelio ve resetlio kendisini bu resetleme problemi yazılımı güncellediğimden beri varolmaya başladı sen çözebildin mi problemi ?

wataloq

Üye
merhaba. benim telefonumda da tuş kilidinde aynı problem oldu ve bi arkadaşımınkinde daha. gold'tan almıştım ben gidip oraya sorduğumda üretici hatası olarak gözüktüğünü 120 tl kadar bi tutar istediklerini söylemişlerdi daha servise yollamadan. geçen günler başka bi arkadaşmla karşılaştım onda da aynı problem varmış 15 tl karşılığında yapıldığını söylemişler ona da resmen kafam allak bullak oldu. ve ayrıca ekranın sağ alt köşesinde yani menü tuşunun olduğu köşedeki metal ekrandan ayrıldı gibi bişey oldu çektiğimde kalkıyor bayaa bi. problemi çözen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

hakan__012

Üye
arkadaşlar bende n97 mini aldım ve tuş kılıtı elımde kaldı garantısıde yok almanyadan gelme bır telfon garantıde ne kadara yaparlar bı fıkrı olan varmı yardımcı olun lutfen

hakan__012

Üye
yardım edın lutfen kvk bu tusa ne kadar para ıster kımse yokmu bılgı ısıorum sadece

--------------- Ekleme ---------------

yardım edın lutfen kvk bu tusa ne kadar para ıster kımse yokmu bılgı ısıorum sadece

hakan__012

Üye
yardım place man n97 mini tus kılıdı sorunu help me

sewem

Üye
arkadaslar kvk olan cihazlari garantiye werip yaptırsınlar yada 10 tl takılıyorlar

Burak

Üye
tus kılıdı 30 50 arası.
Tabı yınede asıl fıyatı telefonu onaracak teknısyen belırler.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
N97 lerde genel olarak bu sorun var galiba:allalla:

maxicici

maxicici

Üye
arkadaslar kvk olan cihazlari garantiye werip yaptırsınlar yada 10 tl takılıyorlar

Tuş Ücreti Almıyoırlar...
Ben verdim ücretsiz değiştirdiler
ama çizgiler için bişey diyemem

----------Eklendi @ 10:38:12 ---------- Yazıldı @ 10:37:01 ----------

sakın garanti dışı yerlere yaptırtmayın cihazınızı

bybarlas

Üye
arkadaslar yorumlar ve basınıza gelenler ılgınctı :) 120 tl rakamı cok garıptı eger hala bu sorunu yasıyanlarınız var ıse nokıa servıs elınızde fatura olmasına bazı durumlar harıc ıhtıyac duymadan IMEI numarasından garantı sorgulaması yapıp garantılı ıse ucretsız bır sekılde ellerınde yedek parca var ıse 1 saat ıcerısınde teslım edebılmektedır.
Ekrandakı cızgıler ekrandakı cızgıler ıkı sekılde olusur bır pıxel hatası 2 baskından kaynaklanan ekran kırılması bunu ancak teknısyen anlıyabılecegı ıcın servısde ıncelemesı yapıldıktan sonra sorun pıxel hatası ıse ekran degıstırılıp telefonunuz son yazılım guncelemmesı yapılarak teslım edılır sunu unutmayın lutfen ıcerısınde onemlı bılgılerınız var ıse yedeklenmesını servıstekı arkadaslardan rıca edebılırsınız ıyı paylasımlar

cepanokia

cepanokia

Üye
n97 lerin tuş kilidi kırılmaları garanti kapsamına girmektedir arkadaşlar.. Orta kasa tamamen değiştirilerek sorun çözülmektedir...
Eger cihazınız garantili ise para vermeyin..
garanti için fatura yeterlidir..

canmax

Üye
benimde n 97 nin tuş kilidi tüşmüş yaptırmaya gittim 5o tl istediler 2 tl ye dügmesini 1 tl tornavidasını aldım kendim tl açıp kendim taktım süper oldu n97 mekanik arızalarını kendiniz yapın, açıp dağıtıp toplaması kolay. ayretten kayar kapağı hızlı açınca telefon kendisi kapanıyordu kapagın şeridinin telefondaki bölümünü çıkarıp tekrar taktım oda oldu

Üst Alt