Nokia N97 oyun yükleme konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreKans...

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 oyun yükleme konusunda yardım
bazı oyunlar atıyorum fakat yükle dedikten sonra Sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün die uyarı geliyor ve yüklemiyor..bunun nedeni nedir ve çözümü nasıl olcak..

şimdiden tşk ederim

haltie

haltie

Üye
telefonun hackli olması lazım yada java ve sisx uygulamaları yüklemelisin sorun yaşamamak için

punqermojo

Üye
Halit abi sana katılıyorum..
Yüklüycegin programı sertifikalandırman gerek yada Hacklaman gerek ;) hacklı oldugu zaman galiba garantiden çıkıyor:S

FreKans...

Üye
    Konu Sahibi
java tipli oyunları sevmiyorum grafik açısından iğrenç oluyorlar ve kötü oluyorlar.bilgisayar tarzına en yakın versiyonları yüklemek istiyorum sybiam en yakın versiyon mu oluyor ? hack işini yapmam garantiden yalandan yere çıkmasın dier sertifikalandrmk nasıl oluyor detaylı bilgi verirseniz sevinirim.. bir de 5800daki glabal race oyununu n97ye yükledim fakat uyumlu olmadğından olmadı onu uyumlu yapma şansımız var mı n97ye..

ikinci sorumda : Facebook ve youtube'da ki videoları izleyemiyorum telden bir sürü link versiyon vs var yaptım ama yine olmadı bana tek link ve kesin çözümlü birşey sunarsanız sevinirim

FreKans...

Üye
    Konu Sahibi
cevap verirmisiniz

haltie

haltie

Üye
java tipli oyunları sevmiyorum grafik açısından iğrenç oluyorlar ve kötü oluyorlar.bilgisayar tarzına en yakın versiyonları yüklemek istiyorum sybiam en yakın versiyon mu oluyor ? hack işini yapmam garantiden yalandan yere çıkmasın dier sertifikalandrmk nasıl oluyor detaylı bilgi verirseniz sevinirim.. bir de 5800daki glabal race oyununu n97ye yükledim fakat uyumlu olmadğından olmadı onu uyumlu yapma şansımız var mı n97ye..

ikinci sorumda : Facebook ve youtube'da ki videoları izleyemiyorum telden bir sürü link versiyon vs var yaptım ama yine olmadı bana tek link ve kesin çözümlü birşey sunarsanız sevinirim

sis oyunları yükleyeceksin sisx leri yada java beğenmiyorsan.ama bazen javalarda çok güzel oluyor.

http://www.maxicep.com/symbian-os-v...5800-n97-s60v5-sensor-oyunu-1-9mb-318405.html

http://www.maxicep.com/symbian-os-v...raging-thunder-5-track-for-5800-a-299254.html

bu oyunları dene birde.

hack içinde bu bölümü incele biraz onlarca konu var:oke:

ayrıca video için skyfire yüklemek lazım ama bu programda bu günlerde sorun var çözülmesini bekliyoruz

ofluA

Üye
sis li veya java oyunlarının nasıl atılabileceğini bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

hmdhmdhmd

Üye
aynen beyler telefona ovi suite ile atamıyorum sis leri jarları türü desteklenmiyor diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt