Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

Sponsorlu Bağlantılar

seren01

seren01

Üye
Eywallah:)

sedisedisedi1

Üye
olsun yine de eline sağlık

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın ****** lazımdı oldu

deadlydoneee

Üye
teşekkürler :)

attach97

attach97

Üye
sertifikaya gerek yoktur demişsin ama sertifika hatası alıyorum yardııııımmm

gfbsivasli

Üye
teşekkürler

fenasi71

Üye
en son sürüm hangisi bende 3.07.692var

fenasi71

Üye
arkadaşlar 3.07mi 3.08mi 3.5.0 hangisi yüskkek version çözemedim acil cevap lütfen burdayım ve cevap bekliyom

- - - Eklendi - - -

evet bende 3.07.692ve 3.08.934 sürümü var 3.5.0 hangi sürüm en yüksek hangisiiiiiiiii acil cevap

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 3.07mi 3.08mi 3.5.0 hangisi yüskkek version çözemedim acil cevap lütfen burdayım ve cevap bekliyom

liboretti

Üye
teşekkür

- - - Eklendi - - -

teşekkür

karan52

Üye
teşekkürs 5800 sorunsuz

- - - Eklendi - - -

3.7.2 yapı 673 sürüm

aga_0074

aga_0074

Üye
emeğine sağlık :tşk:

robincik

Üye
güzel program

KD1907

KD1907

Üye
Teşekkürler güzelmiş...

muratakrep

Üye
tsk

akbuluts

Üye
Teşekür ederim.

outtime

Üye
ADAMIN DİBİSİN DİBİ :naughty:

d4rkm3n

Üye
Biraz Geç Kaldım Ama Teşekkür Etmek İçin Sonunda Turnayı Gözünden Vurdum
Elinize kolunuza aklınıza sağlık dehşet bir program şimdi kurdum harika birşey bu :tşk:

- - - Eklendi - - -

Buraya Tıklayın

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 831x482 ve 38KB)

üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 961x547 ve 71KB)

Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 958x525 ve 75KB)
bu konuya açıklık getirecegim demişsiniz en sonunda açıklamanızı bekliyoruz lütfen ilgilenirmisiniz ?

asder31

Üye
Teşekkürler güzel program.. 5800 da çok güzel çalışıyor.. programı telefona indirip kuruyorsunuz.. bu kadar basit :) Fakat telefonun şarjını etkiliyormu acaba henüz kontrol etmedim.. sanki şarj biraz daha çabuk bitiyor..

slover

Üye
çooooookkkk teşekkürler ilk mesajım bu konuya olsun ellerine sağlık

sulo1996

Üye
müthiş bir programmış yahu.. çok teşekkürler.