Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

Sponsorlu Bağlantılar

murki_1978

Üye
teşekkürler

emircakabey

Üye
Arkadaşlar 5800'a dün akşam ovi mağazan kurmuştum 15 günlük deneme sürümüymüş tescilleme işlemine gidiyordum link veriyordu satın alacağımız siteden (ilk başta "tescil anahtarını" girmeden atladığımdan) kaldırıp buradan tekrar kurdum ilk kurduğumda menüsünden tescillemeye gittim ordan Tescil anahtarını yukarıda ki kodlardan ilk baştakini girdim hemen kabul ve teşekkür ett:) şimdilik bi sorun gözükmüyor bakalım kullanacağım nedir-ne değildir:) Çok güzel bir program Teşekkürlerimle...

ozanazy

ozanazy

Üye
Kurcaladıkça daha zevk alacaksın telefonundan.

inanilmaz

Üye
arkadaşlar çok sağolun bu zamana kadar gördüğüm uygulamaların içinde en iyisi...

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil

forward_murat

forward_murat

Üye
kardeş çok teşekkürle eline emeğine sağlık süper olmuş yenı yukledım sayende sertifika felanda istemıyor

_kill_

_kill_

Üye
Abi teşekür ederim güzel paylaşım ben tirisl vrdiyonunu indirmiştim sonra kodlardan birini girdim program tam oldu sorunsuz çalışıyo :) :) :)

addmin

addmin

Üye
arkadaşlar yha bnm bu 5800 dan hoporlorden cok hafif bi cırıltı war napayım ?????:hmmm:hmmm

metriks2816

Üye
teşekkürler

addmin

addmin

Üye
EYW KARDEŞLER SÜPER OLDU SAĞĞOLUN ... :off:

--------------- Ekleme ---------------

:oke:

hacikursat55

Üye
5800 için sertifika hatası verdii acil yardım

--------------- Ekleme ---------------

5800 için flash lite nin son sürümü olan varmıı

Trackmania

Trackmania

Üye
5800 Mobil die biliyordum bu program N97 de gördüm. sağa sola geçişleri samsung stara benziyor.ekranı küçülte biliyoruz o zamanda LCG deki bir modelin görüntüsünü alıyor gerçkten kullanışlı bir program tavisye ederim.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Paylaşim için Teşekkürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş ben başka yerden indirdim.ilk defa böle mucize bişi kullanıyorum çok güzel :d:

ilhanburhan

ilhanburhan

Üye
Tşkler..........

sedocano

sedocano

Üye
slm arkadaşım bende bunu arıyordum oviden indirdim ama 15 günlük deneme sürümüydü sağolasın :oke:

ejimemo

ejimemo

Üye
bu telefonlar harikaa...

crazy_rock19

Üye
çok tşkediyorum 2 gündür şu tescil kodunu arıyordum bende

karanlik34

Üye
seri no istiyor

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR