Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed
Sponsorlu Bağlantılar
murki_1978
Üye
teşekkürler
emircakabey
Üye
Arkadaşlar 5800'a dün akşam ovi mağazan kurmuştum 15 günlük deneme sürümüymüş tescilleme işlemine gidiyordum link veriyordu satın alacağımız siteden (ilk başta "tescil anahtarını" girmeden atladığımdan) kaldırıp buradan tekrar kurdum ilk kurduğumda menüsünden tescillemeye gittim ordan Tescil anahtarını yukarıda ki kodlardan ilk baştakini girdim hemen kabul ve teşekkür ett şimdilik bi sorun gözükmüyor bakalım kullanacağım nedir-ne değildir Çok güzel bir program Teşekkürlerimle...
ozanazy
Üye
Kurcaladıkça daha zevk alacaksın telefonundan.
inanilmaz
Üye
arkadaşlar çok sağolun bu zamana kadar gördüğüm uygulamaların içinde en iyisi...
Cengizt
Üye
Konu Sahibi
sorun degil
forward_murat
Üye
kardeş çok teşekkürle eline emeğine sağlık süper olmuş yenı yukledım sayende sertifika felanda istemıyor
_kill_
Üye
Abi teşekür ederim güzel paylaşım ben tirisl vrdiyonunu indirmiştim sonra kodlardan birini girdim program tam oldu sorunsuz çalışıyo
addmin
Üye
arkadaşlar yha bnm bu 5800 dan hoporlorden cok hafif bi cırıltı war napayım ?????
metriks2816
Üye
teşekkürler
addmin
Üye
EYW KARDEŞLER SÜPER OLDU SAĞĞOLUN ...
--------------- Ekleme ---------------
hacikursat55
Üye
5800 için sertifika hatası verdii acil yardım
--------------- Ekleme ---------------
5800 için flash lite nin son sürümü olan varmıı
Trackmania
Üye
5800 Mobil die biliyordum bu program N97 de gördüm. sağa sola geçişleri samsung stara benziyor.ekranı küçülte biliyoruz o zamanda LCG deki bir modelin görüntüsünü alıyor gerçkten kullanışlı bir program tavisye ederim.
DeaDLoST™
Üye
Paylaşim için Teşekkürler
mangdaşire
Üye
kardeş ben başka yerden indirdim.ilk defa böle mucize bişi kullanıyorum çok güzel
ilhanburhan
Üye
Tşkler..........
sedocano
Üye
slm arkadaşım bende bunu arıyordum oviden indirdim ama 15 günlük deneme sürümüydü sağolasın
ejimemo
Üye
bu telefonlar harikaa...
crazy_rock19
Üye
çok tşkediyorum 2 gündür şu tescil kodunu arıyordum bende