Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
Kurdum ama henüz kurcalamadım,çok güzel görünüyor çok teşekkürler :oke:

edi1234

Üye
harika olmuşşşşş

furkan5800

furkan5800

Üye
allah razı olsun çoq saol

mithatarpag

Üye
selam arkadaslar bu program da sadece telefonda kayıtlı olan numaralarımı görebiliyoruz ben sim kart hafızasını bi türlü bulamadım yardimmm .!!!!

KayraBey

KayraBey

Üye
selam arkadaslar bu program da sadece telefonda kayıtlı olan numaralarımı görebiliyoruz ben sim kart hafızasını bi türlü bulamadım yardimmm .!!!!

Program sim kart hafızasını okumuyor.Mecburen tüm rehberi telefona kopyalamanız gerekli.Bende uğraştım ama yapamadım.Tek çare kopyalamak oldu.

pocelain

Üye
Kardeşim Pda Telefonlarda Görür İmrenirdim Artık 5800ımda görmek çok güzel oldu. Denemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Yanlız her güzelin bir kusuru vardır. Şarj sürem 2 günden 1 güne indi.. Olsun be :)

DrBackhtery

DrBackhtery

Üye
Arkadaşlar SPB_Software.SPB_Mobile_Shell.v3.5.0.S60v5. nin ****** numarasını veya tescil numarasını bilen varmı? Yardımcı olursanız cook sevinirim...

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
tesekkürler x6 ya denesek nolur :)

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

ugurfa

ugurfa

Üye
arkadaslar tescil anahtarı soruyor :s tescil anahtarı ne?? kodunu bılıyormusunuz??

KayraBey

KayraBey

Üye
Tescil anahtarını aynı programın diğer versiyonlarının paylaşıldığı konularda bulabilirsiniz.Kodu girerken dikkat edin.Aralardaki " - " işaretinide yazacaksınız.

heval_46

Üye
kardeşş VALLAA ÇOK SAGOLASIN ..BU PROGRAMIN SERİALINİİ ÇOK SAGOLL

ihsanca

Üye
:oke:ARKADAŞIM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 5800 DA DENEDİM BEN PROGRAM HASTASIYIM . CEP TELEFONUNA BÖYLE MÜKEMMEL BİR PROGRAM YAPMIŞLAR VE SEN BUNU BİZE ULAŞTIRMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK . YORUM YAPAN ARKADAŞLAR KEŞKE DENEYİPSE YAPSALAR YORUMLARINI. NOKİA TELFONLARDAN DÜNYANIN PARASINI KAAZANIYO AMA BU VEYA BUNUN GİBİ GİZEL GÖRSELLİKLERİ BİZDEN ESİRGİYO MALESEF.
ARKADAŞIM SENDEN BUNUN GİBİ VE DAHA GÜZEL PROGRAMLARI BİZE ULAŞTIRABİLMEN DİLEĞİYLE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.:bye2:

mirzabeyoglu

Üye
Kardeşim paylaşım için çok teşekkür ederim... Özellikle imzalamadan signed olarak paylaştığın için... Telefonu hack etmeyle de uğraşmaya geek kalmadı ...

omenbx

Üye
walla çok sağolun..emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

serhat_002

serhat_002

Üye
sertifika istiyo....

KayraBey

KayraBey

Üye
sertifika istiyo....

Program yükleme esnasında sertifika istiyorsa öncelikle programı sertifikalamanız gerekecek.Forumda nasıl sertfika alınacağı ve programların nasıl sertifikalanacağı anlatılmıştır.

CUMONK

Üye
:oke:teşekkürler