Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

Sponsorlu Bağlantılar

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

henes_42

henes_42

Üye
teşekkürler, güzel uygulamaya benziyor, ancak problem olanlar olmuş, 5800 da o yüzden yine de yüklemeyip beklemek lazım diyorum ben

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
problem oluyor evet.yüklüyorsun sonra birşeyler daha yüklemeye çalışıyor.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bundan nasıl çıkılıyor ya telefona reset attım gene otomatik açıldı hay yüklemez olaydım :S

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
bundan nasıl çıkılıyor ya telefona reset attım gene otomatik açıldı hay yüklemez olaydım :S

Silmesi cok kolay arkadaslar....
normal telefonun menüsüne girin...
sonra altdaki soldaki tusa basarak (secenekler) deyip (düzenle) basin...
sonra shellin üstüne basip, secenekler basin.... orada "sil" yazar....
Silmeye basin.... program acik diye bir uyari gelir... tamam genede sil deyin... bu kadar.... :oke:

daksilusta

Üye
teşekkürler

ortioktay

ortioktay

Üye
yükledim cok güzel bişeye benzio hava durumu felan var harika

dj_at_work

Üye
ben bunu HTC de denemiştim aynı uygulama tarzındaki kabuk temalar, cok memnun değildim açıkcası kendi halindeki en guzeli. Ben bir tema kullanıyorum tavsiye ederim kesinlikle birkez kurdum ve hiç değiştirmedim onlarca tema kurmama ragmen.

tema ismi : maemo 2.0

Çok güzel tema denemezini isterim

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanin

ogretmeniiimmm

Üye
Sertifika sorunu diyo telefona yükletmiyo. Bi yardımcı olursanız sevinirim...

ozanazy

ozanazy

Üye
Cihazın hackli veya sertifikan olması lazım sertifikalayığ öyle kurabilirsin.

nod44

nod44

Üye
"sertifika hatası veriyor". bu konuda detaylı bir bilgi verecek olan var mı ? bu problemi nasıl kaldırıp temayı nasıl yükleyebiliriz ?

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Buraya Tıklayın

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 831x482 ve 38KB)

üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 961x547 ve 71KB)

Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 958x525 ve 75KB)

nod44

nod44

Üye
peki böyle bir hizmet neden nokia nın sitesinde yok ? yada var mı ? yoksa da olması lazım değil mi ?

--------------- Ekleme ---------------

SPB Mobile Shell 3.5.5 tescil kodlarını bulan var mı arkadaşlar ?

arceystar

Üye
Arkadaşlar bi konuda yardım lazım. 5800 kullanıyorum yükledim ve başkalarında şöyle bi özellik gördüm " rehberdeki kişileri facebook ile senkronize edip profil resimlerini rehberdeki kişilere atama olayı var" bunun için ekstra bi özellik mi yüklemek gerekiyor fikri olan var mı???

estomb

Üye
Arkadaşım bu temayı türkçe kullanma şansımız var mı yani telefon diliyle mi alakalı

nod44

nod44

Üye
SBP 3.5.5 (349)
tescil kodları:

8C5R-VVAO-8SLB
8C5Y-A8JW-QVNC
8C53-OBMS-W4W3
8C5K-EQ8E-CVET

güle güle kullanın arkadaşlar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: sinan2195
UnDeaD55

UnDeaD55

Üye
Çok teşekkür ederim. 2 gündür arıyorum şu anahtarları...