Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

arkadaşım sertifaka hatası veriyor bunun çözumu warmı

ben kadıramıyorum çok karışık acil cvp lütfen detaylı anlatın

----------Eklendi @ 12:57:34 ---------- Yazıldı @ 12:49:50 ----------

tamam format attım gerek kalmadı

Tepkiler: Crazyman037
ben telefonumu android yapmak istiyorum bir yer var oluyor diyor (maxicep te) ama indirme linki yok ve eğer böle bişi yoksa android teki gibi bir menü istiyorum bilen varsa mesaj esirgemesin

uygulamada iken telefonun ortada olan beyaz dügmeye basılı tutun karşınıza açık olan programlar gelicektir oradan menü ye basın bastıktan sonra telefonun asıl kendi menüsüne girersiniz oradan uyguşamalara gidip programı kaldıra bilirsiniz yada telefon rehperine girebliesiniz simdeki kişileri tele kopyalamaya gerekte kalmaz

programı kapatmak isteyen arkadaşlar.. Netqin veya ramblow'danda kapatabilirsiniz bilginize..

KayraBey

Üye
Programın güncel versiyonunu forumdan indirebilirsiniz.Benim imzamdaki konuyu da inceleyebilirsiniz.

teşekür inşallah şarjı 1 günde bitirmez

********** Arkadaşlar ben bu programı yükledim çalıştırdım ama neye yaradığını nasıl kullanıldığını anlamadım çok karışık *********** yardımlarınızı bekliyorum ....

Çok teşekkürler.Telefona fw atmayı düşünüyordum ama bunu yükleyince vazgeçtim.

bu programı telefonda kalıcı hale getirmiyo muyuz yardım edebilirmisiniz

Fa_Ni

Üye
çok ram yiyor :S

yok böyle bir şey arkadaşlar yapanın eline sağlık yüregine saglık tsk ediyorum süper oldu...))

valla super birşey 5800 indirdim sorun yok kısayollar süper şiddetle tavsiye ediyorum

mali6334

Üye
Baba buyuksun valla hep degısık ıstıyodum 5800 harıka oldu Tşk ler.....