albenialbeni
Üye
nokia n97 neden hackleme yapılır???
arkadaşlar telefonu yeni aldım. sitede neler yükleyebilim diye bakarken hacklemelerden ve daha birsürü anlamadığım yüklemelerden bahsedilmiş. quickoffice ücretli asıl amacım ücretsiz olanı nasıl yüklerim. ücretsiz sürümü yüklediğimde internete bağlanıp ücret istiyor yine.(QuickOffice 6 için)
hackleme yapmadan telefonla ilgili problemleri halledebilirmiyim?
ayrıca gps internet bağlantısı kapatılırsa uydu çoğu kez görünmüyor. bazende geçde olsa açılıyor ama bulunduğum konumu göstermiyor. eski konumu gösteriyor.
telefonu alalı 3 gün oldu ve nefret etmeye başladım. ı-phone almadığıma pişman olmaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim. ilgili sayfaları okudukça kafam karıştı ve verilen linklerdekileri yükleyince sertifika sıkıntısı oluyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
hackleme yapmadan telefonla ilgili problemleri halledebilirmiyim?
ayrıca gps internet bağlantısı kapatılırsa uydu çoğu kez görünmüyor. bazende geçde olsa açılıyor ama bulunduğum konumu göstermiyor. eski konumu gösteriyor.
telefonu alalı 3 gün oldu ve nefret etmeye başladım. ı-phone almadığıma pişman olmaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim. ilgili sayfaları okudukça kafam karıştı ve verilen linklerdekileri yükleyince sertifika sıkıntısı oluyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
başka çare ne ola ki???