Nokia N97 Mini- HTC HD2 Hangisini tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Mini- HTC HD2 Hangisini tavsiye edersiniz?
Cevabınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.Kullananların da yorumları ve düşünceleri neler ?

adlf_8

Üye
kesinlikle hd2 eğer paran varsa tabii..
çünkü bu telefonlar aynı kulvarda bile değiller ...

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
n97mini

samekary

samekary

Üye
Türkiye'de artık yedek parça,servis vb. sorunlar yok eskiden bu sorunlardan dolayı Nokia,Samsung vb. yıllanmış markalar tercih ediliyordu.Ama şuan için düşünürsen HTC diyorum..
Karşılaştırırsan ;
N97'de 16 GB kendi belleği HD2'de bildiğim kadarıyla 512 MB
N97'de zil sesi MP3 ve kendi sesleri HD2'de daha çok ve duyduğum kadarıylada polifonik var
Kamera özellikleri aynı 5 mp.
N97'de MP4 oynatıyor HD2 ise bircok oynatma tipi var hatta DivX bile oynatıyor.
N97'de ''ovi store'' var bu birçok yonden iyi HD2'de neler olduğu hakkında bilgim yok.
N97 hakkında internette Türk'ler birçok inceleme videosu çekti incele bence.HD2 hakkında yabancılar yapmış YouTube'dan arayabilirsin istersen.
ve N97 bircok kişi tarafından bilinen bir telefon fakat HD2 pek bilinmiyor çevrende havan olur :D
TeknoSA fiyatları : N97 : 1500 Tl civarı HD2 : 1450 TL civarında tabi araştırırsan ucuza bulursun...
::
kesinlikle hd2 eğer paran varsa tabii..
çünkü bu telefonlar aynı kulvarda bile değiller ...
Aralarında pek fiyat farkı yok..

efato

efato

Üye
htc hd2'ye windows mobile 7 kurabiliyormuyuz acaba ??

laveled

laveled

Üye
yaw arkadaşm tabikide htc hd 2 tartışılmaz bile

samekary

samekary

Üye
Arkadaşım teknolojiyi azbuz yakından takip ederim.Birkaç hafta Nokia N97 kullandım hoş ama yazılım hataları oluyor,piksellenmeler oluyor.Arkadaşımla Vatan Comp. aldık piksellenme olursa getirin dedi ben şu ana kadar kaç telefon aldım bana bunu duydurtan tek telefon.HTC HD2 gelirse bir kere baktım yurtdısından bir abim getirmiş hoş ama dokunmatik zayıf geldi.
Bana sorarsan HTC HD2

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Boyutunun büyüklüğü önemli değil diyorsan HD2'yi gözün kapalı al ama boyutu insancıl boyutlarda olsun dersen N97Mini tercih et. HD2'nin özelliklerini sayarken içim gidiyor o yüzden sitesinden bak :D 4,4 inç ekrandan 1Ghz İşlemcisine HD kalitesi zaten en önemli özelliği. Akıllara zarar birşey:D Tam bir mini sinema :D N97mini ise HD2'den birçok alanda donanımsal olarak geri kalmışlık yaşıyor. Karar senin aradaki fiyat uçurumunu da göz önüne al.

61semih

61semih

Üye
tartısmasız htc herseyıyle ıslemcı hızından tutta mıltı tuch dokunmatık ekranına kadar dunyalar kadar fark var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt