Nokia N97 mını Aldım çin malı orjinal yazılım atılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucalt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 mını Aldım çin malı orjinal yazılım atılabilir mi?
arkadaşlar Nokia N97 mını Aldım çin malı orjinal Nokia N97 yazılımı atılabilir mi? içindeki yazılım berbat çok uğraştırıyor...

--------------- Ekleme ---------------

bu yazılımı çin malı telefonlara yükleyebilirmiyiz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu yazılımı sitenin ilk başında götrdüm linki buraya koyuyorum bu veya buna benzer yazılımları çin malı telefonlara atabiliyoruz mu?
bunun için hazırlanmış bir program veya görsel ders var mı?
http://www.maxicep.com/teknoloji-haberleri/spb-mobile-shell-3-5-5-yeni-surumuyle-daha-iyi-performans-indir-yukle-download-362275.html

Böle birşey imkansız kardeşim :d
Bu gerçek olsaydı zaten kimse orjinal telefon almazdı

mucalt

Üye
    Konu Sahibi
anladım ama bazı telefoncular atabileceklerini söylediler ama ben yinede burda teyit ettirmek istemiştim

Maconis

Üye
Telefonla gelen işletim sisteminin ve buna uygun donanımın bir maliyeti var
insan elbette kaliteli telefonlara özeniyor ama
çin telefonlarına verdiğiniz paraya yazık
herhangi bir marka telefon dahi bunlardan iyidir

mbulur

Üye
anladım ama bazı telefoncular atabileceklerini söylediler ama ben yinede burda teyit ettirmek istemiştim

O zaman hemen götür atsınlar yazılımı. Sende çalıştığını gördükten sonra parasını verirsin zaten. Neden teyit ettirmek istiyorsun anlamak mümkün değil. Forumu okuyun lütfen biraz. Sorduğun soruda onlarca değil yüzlerce yazı var.

kemal21

Üye
zaten telefoncular genelde fazla şey bilmiyorlar biride bana n73 ün rami yükseltilir dedi götürdüm baktım bilgisayara bağlıyor ne oluyor dedim sonra nokia software uptader i açtı hemen telefonu aldım çıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...