Nokia N97 Güncellemesi 21.0.102 Doğrumu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GökhanSan

GökhanSan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Güncellemesi 21.0.102 Doğrumu?
Bu sitede yazılana göre güncelleme çıkmış,ama nerde??:vur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefondan güncelleme çıkmış anlaşılan..

GökhanSan

GökhanSan

Üye
    Konu Sahibi
bu EMEA ne demek?Bu sitede var galiba ama siteye üyelik paralı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
son versiyon v21 zaten..bu farklı dil kodlarına göre verilmiş daha önce..boşuna uğraşma..çıksa herkesin haberi olurdu..

otoritec

Üye
şu an yüklü benim makinada... 21.0.102 hiç bir düzeltme farkedemedim aynı hayalkırıklıklarına devam....

GökhanSan

GökhanSan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yükledin ya nerden yükledin?

otoritec

Üye
nasıl yükledin ya nerden yükledin?

telefonumun klasik saçmalamasından ötürü bayrampaşa carrefour nokia ya götürdüm ve orada 20dk içinde yaptılar... kısaca servis nedenimi de anlatayım ve bu kadar saçma sapan bir telefon kullandığım için kendimi esefle kınıyorum neyse uzatmadan şöle izah edim, duşa girecektim sabah 5 - 10 adet alarm kurmuştum alarmlar ötüp de herseferinde durdur beklet yapmiyim diye telefonu normal kapadım şarj 2 tık düşüktü sayılır sonra tel kapalıykende alarm çalıştığı için bunu önlemek maksadı ile bataryayı da çıkardım sonra duştan çıktım taktım bataryayı açmaya çalıştım cihazı nafile yok yok tek bir yaşam belirtisi vardı o da bazen o da kafasına göre açılışta bir titreşim olur ya o oluyodu o kadar ne ekrana bişi geliyo nede bi enerji belirtisi tık yok şarja taktım usbden taktım onu yaptım bunu yaptım bataryayı değiştirdim arkadaşın bataryası ile denedim yok tık yok... işte böle saçma sapan bişi... arkadaşlar kusura bakmayın hakikaten çok canımı sıkıyo bu telefona benzeyen takoz... ohhhhhhhhhhhh be rahatladım...:bann::vur:aha:

phora

Üye
Bende genpaya vermiştim telefonu aldığımda 102li versiyon yüklenmiş geldi ama tek değişiklik olarak skyfire açılmıyor :) skyfire n97yi internet aleti haline çeviren bir program ama çalışmıyor şuanda :@

n 97

Üye
ya aranızda n97 si olupta navigasyon kullanan varmı

otoritec

Üye
Bende genpaya vermiştim telefonu aldığımda 102li versiyon yüklenmiş geldi ama tek değişiklik olarak skyfire açılmıyor :) skyfire n97yi internet aleti haline çeviren bir program ama çalışmıyor şuanda :@

servisten aldığımda format atıldı galiba ki programlar uçmuştu, tekrar kurdum programlarımı sorunsuz çalışıyorlar skyfire de dahil... yeniden kurmanı dene diyeceğim...

sweeperxx

Üye
evet nerden yükledin :S

abskrc

Üye
21.0.102 doğru güncelleştirme. Nokia servislerinin hepsinde bulabilirsiniz. resmi olarak yayınlanmamasının sebebi; Ovi Maps'in Share Location servisinin düzgün olarak çalışmaması.
Daha doğrusu bir iki ufak ayardan sonra çalışıyor fakat, sanırım kendileri sorunsuz bir güncelleme için çalışmakta.
Ayrıca, zaten bu tip yazılımlar ilk Nokia servislerinde görülür. Bu servislerden alınan feedbackler doğrultusunda Nokia'nın internet sitesinde yayınlanır ve herkese sunulur. Bu sürümde küçük bir bug olduğundan dolayı daha sunulmadı. Ama bu hafta için sunulacağını düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca, 21.0.102 v7.0 sürümü için buyrun; RM-505 EMEA

bu güncelleme ile birlikte;

nokia maps telefon hafızasından tamamen silinmiş ve ovi maps 3.03 yüklü geliyor. yani telefon hafızasında 15mb ortalama artış oluyor.
nokia ovi pre dosyaları yüklü.
sensör, otomatik ekran döndürme, açık olarak geliyor.

steinberg

Üye
arkadaşalar bende bugün güncelledim ama versiyon v12 yi yükledi tekrar denedim güncelleme yok dedi v21 varmı şimdi yokmu

servetu

Üye
ya aranızda n97 si olupta navigasyon kullanan varmı
evet buyrun..

bilmiyorum link veriliyormu ama ben burdan yukledim gayet guzelde çalısıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt