Nokia N97 Dosya Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feast78

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Dosya Programı
Dostlar Bnim Bİ N97 var gercekle 1 e 1 Wifi Tv Su Bu hersey var Fakat TA değilim bu yaz yurtdısına gitcem (İngiltere) O zamana kadar idare etmek icin aldım.Yurtdısına gidince orj. n97 alcam yada samsung beam alcam karar veremedim hangisi daha iyidir onu soracağım birde , Ben skyfire indirdim telefonun int. den fakat kuramıorum bi ark da orj. 5800 var o attı bana kendisinde kurulmus fakat bnde kurulmuyor dosya bunun için bir program varsa söyleyebilirmisiniz ... Şimdiden Çok Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: mehmetali_uzun, urfalı6327 ve bayzaza

bayzaza

Üye
eline sağlık

nadomadof

Üye
ya siz hiç bir insan ne yazmış diye okumuyormusunuz bence öyle çünkü konuda sorulan bir soruya çok mantıksız bir cevap vermişsin yani okumadan yaptığın yorum çok malca olmuş sanki bişey oldu mantıksız bir yorum yaptığın için neyse sorunun cevabına gelelim arkaşım benmde n97 im var ve şuan çok memnunum ister oyun ister program herşeyi rahatlıkla kullanıyorum ben n97 almanı tavsiye ederim ama diğer telefonu hiç görmeden konuşuyorum bunuda bilmiş ol diğer soru skyfire ise arkadaşım 5800 a göre o programın bir çeşidi ver n97 ye göre o programın bir çeşidi var sen n97 ye göre olanı yükle çalışacağından eminim teşekkürler
biraz destan gibi oldu ama okursan bilgi alacağından:evet:(h):yuru:d::ehe:bigstar: eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt