Nokia N97 aldım ama cakma mı değil mi biliom nasılöğrenirim ? (ikinci el)

Sponsorlu Bağlantılar

Reox3838

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 aldım ama cakma mı değil mi biliom nasılöğrenirim ? (ikinci el)
Nokia fln uzun zamandır kullanmıyorum (Windows Mobile makineler kullanırım genelde)
bir tane nokia n97 aldım ama bu cakma mı değil mi nasıl anlarım ?
herhangi bir yerinde WorldMobile Dolia vs vs yazmıyor
Nokia Maps uygulaması var içinde (ama calısmıyor )
fln fln

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Kardeş öncelikle telefonun ismini incele :oke: NOKIA deilde NOKLA , NOKlA ( I YERİNE KÜÇÜK L KOYMUŞLAR ) bunlara dikkat et . birde telefonun bataryasının altına iyi bak . bazılarında NOKIA ile ilgili hiçbirşey yazmıyor . özellikle birde ek özellik olarak TV özelliği koyuyorlar . kamerası vs. kalitesiz oluyor .

bunu bi siteden buldum

Özellikle teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda dünyanın 1 numarası olan Çin, gözünü Nokia'ya dikmiş durumda. Ucuz iş gücü ve orjinallerine oranla düşük kalitede malzeme kullanarak ürettikleri aletleri, kullanıcılarına cazip fiyatta satan çinli üreticiler, geçtiğimiz günlerde Nokia'nın 5700 XpressMusic adlı modelini üçüncü kez kopyaladı. Her defasında, kopyaladıkları Nokia 5700 XpressMusic modelini, orijinaline biraz daha yaklaştırarak piyasaya sunan Çinliler isim bulma konusunda da maharetliler. Klonladıkları telefonları "NCKIA" ve "NOKLA" gibi gerçeğine yakın isimlerle satıyorlar.

buda başka bi taklit ( n97 mini diyerek satıyorlarmış )

umarım yardımcı olabilmişimdir ...

Reox3838

Üye
    Konu Sahibi
işin ilginç tarafı nokia yazıyor :) tekrar dikkatle baktım NOKIA yazıyor.
tv özelliği yok Wifi yok bluetooth var sadece bir iki yerde hata mesajını cince verince acaba? dedim türkçesi bozuk (saçma sapan ceviri) ama cihaz kalitesi hoşuma gitti. sadece program fln yuklemek için ne olduğunu anlamaya calısıyorum google nin java maps i kurdum calısmadı cince hata veriyor henüz cin alfabesini çözemediğimiçin hatayı bilemiyorum :)

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Çince hata vermesi kafama takıldı . tamam hadi çin malı olmasa neden çince hata veriyor . neden ing veya türkçe vermiyo . kaça aldın kardeş ? çin mallarının fiyatları bayaa ucuz oluyor .

Lacrymosa

Üye
Çince hata veriyorsa durum vahim.

gnla

Üye
fazla para verdiysen geçmiş olsun adam çakmayı çakmış sana

Reox3838

Üye
    Konu Sahibi
yok ya 130 tl verdim (temiz ikinci el)
acıkcası nokia N97 alacağım diye bişi yoktu kafamda dolia N97 gördüm beyazını hosuma gitti dedim nolcak 200 tl altı ustu fln neyse sonra bunu gordum arkadasla konustum fln güvenilir birine benziyordu ödedim geldi vs
orjinal n97 yok ki cevremde bileyim orj. mi değil mi? neyse data kablosunda made in fillandia yazıyor :) (kaliteli de)
ne nokia maps fln da olunca ACABA ? dedim sonrdum bende biliom bende baskasından aldım dedi acil nakit ihtiyacından satıyormus bende cakma almayı zaten düşündüğüm için bunu aldım.pişman mıyım ? Biraz neden ? teleferruan bana göre değil mis yok kızağı ac yok laptop gibi iki elinle tut fln :) neyse bunu kullanayım da sonra bir ara da cakma blackberry merak ettim onu denerim teşekkur ederim hepinize

intoman

intoman

Üye
wifi yoksa çakmadır kardeş geçmiş olsun ...

TheRkuT

TheRkuT

Üye
130 liraya orjinal N97 almayı beklemiyorsun sanırım dimi :)

neoorog

neoorog

Üye
Telefonun çin malı olduğu bariz belli. :)

rafi1994

rafi1994

Üye
130 liraya orjinal N97 almayı beklemiyorsun sanırım dimi :)

ee yani 130 tl ye bırak n97 hiç bir n serisini alamazsın belki n73'ü 3 ay sonra oda belki
tabi n72 n70 falan dahil değil n73 ve sonrası .....

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
130 tl ye orjinal n97 olma...ayrıca wi-fi orjinalde vardır....

uraharashop

Üye
bendede çakma mini n97 var wifi falan var rahatlıkla kullaniyorum temiz ve az cok kaliteli gibi. diger çakmalara benzemiyor XD

ata.001

Üye
130 Tl'ye Ancak İşlemcisinde Sorun (vs.) Olan Orjinal Telefon Satarlar... Zaten Türkçesinden Belli Olur. Örnek Vermek Gerekirse Ora M9 Kullanıyorum. Uygulamayı Çalıştır Yerine Fırlat Yazıyor :D Kafam Kızdı İngilizceye Çevirdim En Azından İngilizcesi Düzgün...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
*#0000# yapınca ne çıkıyor,baktınmı?

Üst Alt