Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia n97 32gb ilk sahibinden 0 gibi temiz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iPandemonium
Üye
Konu Sahibi
Nokia n97 32gb ilk sahibinden 0 gibi temiz
Telefonum temizdir,sorunsuzdur 2.telefon olarak kullanıyordum,bunun ne anlama geldiğini az çok anlarsınız ,yani pek kullanmadım bile ,satmaya karar verdim sahibnden.com dan bakabilirsiniz ilanıma ..
250 TL YE DÜŞTÜM
İlan No:104008037
iPandemonium
Üye
Konu Sahibi
Güncel
HAM ZA
Üye
5800 +100 tl ?
iPandemonium
Üye
Konu Sahibi
5800 Temizliğine bağlı fotoları atabilirmisin ,kaçıncı sahibisin ?
avcitalip
Üye
cihazın filmi sağlamsa fiyat güzel,param olsa alabilirim diyeceğim ilanlardan hayırlı satışlar kardeş...
iPandemonium
Üye
Konu Sahibi
Şu kadar söyleyim telefonu eline versem demezsin bu telefon 2 senedir sende diye,direk dışınımı değiştirdin niye bu kadar temiz diye tereddütte kalırsın ,2. telefonumda kullanmadım bile o kadar temiz ve 2 günlük bu fiyata çektim sonra satıldı satıldı satılmadı kaldırcam gerçekten çok temiz
Şu kadar söyleyim telefonu eline versem demezsin bu telefon 2 senedir sende diye,direk dışınımı değiştirdin niye bu kadar temiz diye tereddütte kalırsın ,2. telefonumda kullanmadım bile o kadar temiz ve 2 günlük bu fiyata çektim sonra satıldı satıldı satılmadı kaldırcam gerçekten çok temiz
Kardeşim 150tl'ye inebilirsen alırım. he diğer hafta da biraz daha ekler yada kontür olarak yüklerim 20-30tl neyse he kardeşim ne dersin? düşünürsen pm at bakar, ilgilenirim kalmasın elinde de . kırma beni )