nokia n96 nasıl beyler almayı düsünüyorumda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erfc20

erfc20

Üye
    Konu Sahibi

DERBEDER-34-

Üye
kardeş bende çok araştırdım hatta hala almayı düşünüyorum... biraz sorunluymuş kullanan arkadaşlar öyle demişti ben böyle bir konu açtığımda...

erfc20

erfc20

Üye
    Konu Sahibi
sorunu neymis peki

merty24

merty24

Üye
arkadaşım n96 alacağına n95 8gb al daha iyi ayrıca şu aralar android 2.0 çıkıyor onu bekle derim

erfc20

erfc20

Üye
    Konu Sahibi
android 2.00 ne kardes

pavilion

pavilion

Üye
n95 8gb al n96dan daha iyi, parana yazık etme, şekil olarak da kullanışlılık olarak da n95 8gb tek geçerim.

turkuazist

Üye
N96 aldım ve pişmanım n95 8gb ile yarışamıyor bile

DERBEDER-34-

Üye
sorunu neymis peki
hangi birin yazayım bilemiyorum ki .. bask ben geçen hafta n95 8gb aldım tqacvsiye ederim harika bir cihaz bunla fiyatı aynıydı ama gititm onu aldım ysani anlıcağın n96 sırf sorun bir cihaz sorunları bi kere incelediğim cihaaz kızağuı çok laçkaydı ama benik çok az oynuyor n96 yı asçtım bisaat sistem yüklenmedi ama n958gb şak idye aÇILDI . AYRICA HİÇ KASMA YOK N96GİBi. ama tabi sen bilirsin..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Öncelikle forumda bir aratma yapın N96 ile ilgili
mesala bu Tıkla konu gibi bissürü N96 konusu var.
Önce ordan araştırman konu açmandan daah etkili ve iyi olur.
Yorumuma gelirse N96 nın çok eksigi var.Şarj çok büyük bir sorun çünkü bataryası 950mah kullnıyor 1200filan degil yani buda çok sıkıntı çektiryor.Dahli hafıza göründügü kadar hızlı degil.Ve bir çogu konuda yazıyor.
Bana sorarsan N85 al derim ama seçinim senin.

Uyy Aha

Uyy Aha

Üye
bence süper bi alet n 96. kesinlik almalısın ama bulamazsın ki? nerden alcaksın?

mmzzkk

mmzzkk

Üye
n96 da n95 8gb da çok kaba..n82 diyorum ;")..

kenny @lp

kenny @lp

Üye
n96 güncellemeler sayesinde süper oldu kasma yok kızak biraz şansa bakar ama bende sorun yok kasma falan da yaşamıorum ayrıca fotolar süper mesaj yazmak keyifli desteklediği program sayısı çok yani her şey mükemmel

osman özer

Üye
Bence güzel bir telefon. Şarjı kurcalarsan 1gün gidiyor. Normal kullanımdaysa, 3gün. Çok hızlı bir telefon değil. Versiyon yükseltirsen daha iyi olur. N-gageini kullanamadım. Haritasınıda kullanamadım. Galerisinde program resimleri çıkıyor ve bunları silemiyorum.

kemal21

kemal21

Üye
n86 yada n85 al ikiside çok güzel telefonlar ayrıca n79 da iyi bir alternatif

futbol123

futbol123

Üye
bence n95 8gb al daha iyi bi cihaz

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
bende 96 düşünüyordum fakat. o paraya daha ne güzel telefonlar olduğunu anladım.

BktsBcr

BktsBcr

Üye
N96 güzel telefondur.:oke: Memnun kalırsın bence*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt