nokia N95 ön kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tenno63

Üye
    Konu Sahibi
nokia N95 ön kamera sorunu
S.a Kardeşlerim

nokia N95 cep telefonumun ön kamerasını bir kaç gündür beklenmedik bir hata oluştu cihazınızı kapatıp yeniden başlatın diye bir uyarı alıyorum bunu nasıl aşabilirim
Ayrıca N95 için önerebileceğiniz bir güvenlik kodu kırma proğramı veya sitesi varsa paylaşırsanız sevinirim (forumda yer alan güvenlik kodu kırma sitelerinin büyük bölümünde imei numarasıyla denedim fakat bir sonuç alamadım)
Saygılarımla

celibar

celibar

Üye
bi format atın sorun yazılımsal ise düzelir.güvenlik kodu ise imei'ni o tür sitelere verme.zaten mantıken sitenin vermiş olduğu şifrenin doğru olma ihtimali kendi yazdığın herhangi bir numaranın doğru olma ihtimali kadardır.diyelim ki verdikleri şifre doğru çıktı.sen de hatırlayacağın numara ayarladın.tekrar unuttun şifreni söyleyebilecekmi?zaten nokia telefonların ilk (sıfırlanmış) şifresi 12345'tir.bunu kullanıcı değiştiriyor.ve şifre, imei'ye göre ayarlanmadıgına göre o siteler şifreyi nerden biliyorlar(biliyoruz diyebiliyorlar)neyse fazla uzatmayım aşağıdaki yöntemi dene bi
www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt