Nokia n95 8gb kullananlar bu konuya bir bakin doğru mu değil mi ? siz karar verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Murat daha almadın mı :hmmm

çok geç kalıyorsun bence ..

Güzelce bir araştirip soruşturmak istiyorum güven kardeş hem burda durumlar çok farkli pahalilik n958gb in fiyatini duysan sanki şimdi ortaya gelmiş ve satişa çikmiş gibi 300-400 dollar arasinda birşey bazi yerlerde 400 dollardanda fazla kimse anlamiyor orjinal oldugunu soruncada hepsi orjinal derler yani herkes kafasina göre bir fiyat koymuş gidiyor nokia 6300 i bile satip nokia 6120 zor aldim ki okadarda pahali degil borçlandim bile iki ayla ödedim düşüne bilyormusun sen , nokia 5800 xm telefonuda gittikçe ucuzlaniyor böyle giderse nokia 5800 alirim artik , benimle ilgilenen ve yorum yapan tüm arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum özellikle sen ve mehmet kardeş gerçekten çok yardimci oldunuz , saygilar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hayırlısı olsun :oke:

lazkerem

Üye
çok kolay içindeki haritadan o anda bulunduğunuz yeri bir kaç dakikada uydudan buluyor (eskiden bu işlem için internete bağlanmıyordu yeni sürümlerde internet bağlantısı istiyor) gideceğiniz yerin ismini aratıp nerde olduğunu buluyorsunuz bundan sonra tabiiki normal gps değil bu haritadan takip ede ede gideceğiniz yere nerden gidileceğini kararlaştırıyorsunuz sonrası kolay ... bu arada gps gibi kullanmak için karşınıza sözleşmeler falan çıkıyor ama ben bugüne kadar kabul etmedim hiç kabul edince ne oluyor bilmiyorum belkide işe yarıyordur

bence telefon harita özelliği ile beklentileri karşılıyor sonuçta biraz vakit alsada(bazen 3 bazen 10dk) o anda bulunduğunuz yeri kırmızı nokta ile gösteriyor ve ufak tefek aksamalar olsada siz hareket ettikçe kırmızı nokta hariteda hareketinizi takip ediyor gitmek istediğiniz yer küçük bir yerleşim yeri ise bazen aramada bulamıyabiliyor olsun yakınlardaki daha büyük bir yerleşim yerini bularak onun etrafında el ile haritada arayarak istediğimiz yeri yine bulabiliyoruz yani ben böyle düşünüyorum iyi geceler

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
çok kolay içindeki haritadan o anda bulunduğunuz yeri bir kaç dakikada uydudan buluyor (eskiden bu işlem için internete bağlanmıyordu yeni sürümlerde internet bağlantısı istiyor) gideceğiniz yerin ismini aratıp nerde olduğunu buluyorsunuz bundan sonra tabiiki normal gps değil bu haritadan takip ede ede gideceğiniz yere nerden gidileceğini kararlaştırıyorsunuz sonrası kolay ... bu arada gps gibi kullanmak için karşınıza sözleşmeler falan çıkıyor ama ben bugüne kadar kabul etmedim hiç kabul edince ne oluyor bilmiyorum belkide işe yarıyordur

bence telefon harita özelliği ile beklentileri karşılıyor sonuçta biraz vakit alsada(bazen 3 bazen 10dk) o anda bulunduğunuz yeri kırmızı nokta ile gösteriyor ve ufak tefek aksamalar olsada siz hareket ettikçe kırmızı nokta hariteda hareketinizi takip ediyor gitmek istediğiniz yer küçük bir yerleşim yeri ise bazen aramada bulamıyabiliyor olsun yakınlardaki daha büyük bir yerleşim yerini bularak onun etrafında el ile haritada arayarak istediğimiz yeri yine bulabiliyoruz yani ben böyle düşünüyorum iyi geceler

Çok güzel anlatmişsin teşekkür ederim , sanada iyi geceler .

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Çalışıyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt