Nokia n95 8gb kullananlar bu konuya bir bakin doğru mu değil mi ? siz karar verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Çok pardon ya ..
Mehmet karde$imi yanli$ anlami$im kusura bakmasin

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8gb kendi kendini tamir eden telefon tıpkı bilgisayara gibi bende tavsiye ederim çok ii akıllı bi telefon

yagizbogac

yagizbogac

Üye
allahım ya bir forum sitesi ancak bu kadar sıcak bir yer olur ciddi ciddi :) al dostum ben görmemişim mesajını k. bakma sorun yok hayırlı olsun :)

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
allahım ya bir forum sitesi ancak bu kadar sıcak bir yer olur ciddi ciddi :) al dostum ben görmemişim mesajını k. bakma sorun yok hayırlı olsun :)
sorun diğil kardşeim bu mesajin bana yeter sağol

--------------- Ekleme ---------------

önemli değil karar verdin mi alıyormusun telefonu
inşallah , almayi düşünüyorum ,
Bazi arkadaşlar yorumlarinda Symbiyan versyonunun eski olduğunu söylüyorlar n95 8gb in ve almamalarini öneriyorlar bu forumda değil tabi başka forumda , yeni symbiya versionunda ne varki artik eskidi almayin diyorlar anlamadim! Ya siz nedersiniz niye eskisini önermiyorlar dersiniz!?

P0WERTURK

P0WERTURK

Üye
n95 gercekten bir prstij telefonu diyebilirim bir zamanlar nasıl 6230i ler 6600 lar cıktı hala cok saglam saglam duruordur ılk sahıplerınde bu n95 gercekten alınmaya deger elimde orjınalı yoktu ama 1 dönem cin malı olanını kullandım cogu ozllı olmamasına ragmen harikaydı her yönüyle :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
sorun diğil kardşeim bu mesajin bana yeter sağol

inşallah , almayi düşünüyorum çok güzel bir telefon hem tasarim açisndan hemde özellik , ben bundan önce nokia 5800 xp i almayi düşünüyordum ama bu nedenlerden dolayi kararim değişti :
1-ekrani fazla büyük
2-dokunmatiği çok hassas değil
3-yazilim sorunu var
4-kamerasi 3.2 (bana göre az megapixel)
5-parmak izleri ve lekelerin ekran üstünde görülmesi
onun için kararim n95 8gb tan yana ...
Bazi arkadaşlar yorumlarind Symbiyan versyonunun eski olduğunu söylüyorlar n95 8gb in ve almamalarini öneriyorlar bu forumda değil tabi başka forumda , yeni symbiya versionunda ne varki artik eskidi almayin diyorlar anlamadim! Ya siz nedersiniz niye eskisini önermiyorlar dersiniz!?

yok canım ne alaka versiyon s60 v3 eskilikle ne alakası var anlamadım yani v5 ler çıktıya o bakımdan demiş olabilirler yani

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi

leaykn

Üye
biraz dış görünüşü kaba da olsa özellikleri ile adından söz etirecek bir telefon bütün kararlılığımla almanı tavsiyed ederim...

barombarom5858

Üye
N95 8gb bendede war 11 ay önce aldm mükkemmel bir telefon der kamera der ses süper yha bende 1050tlye teknosada şimdiden hyrlı olsn

ben birde telefoncuydum 2 sene öncede n95 8gb da n97 nin hızını test ettik işyerinde n95 :558 saniye de kendine getirio n97 :458saniye bunuda ekliyimmm

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Peki aranizda n95 aldigina pi$man olan birisi varmi arkada$lar yada skilp fikrini degi$tiren ? Yada $ikayeti olan ?

punisher72

punisher72

Üye
Ben aldım Nokia N95 ama 5800 Xpressmuic mi alsaydım diye düşünüyorum yardımcı olun arkadaşlar ben kullanmadım ikisinide ve çabuk davranırsam değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Murad kardeşim sana tam olarak ne lazım sen onu söyle ona göre cevaplayalım benim için kamera önemli diyorsan ve de hafıza da çok önemli diyorsan yani 2 GB filan yetmiyorsa hiç düşünme N95 al benim 5800'ı düşünmemin nedeni ekranı ben çok film izleyen biriyim ve yolculuk yapan aynı zamanda telefonda o anda istediğim videoyu izleyebileyim diye o telefonu düşünüyorum kamerada önemli tabi ama çok ta lazım değil...

punisher72

punisher72

Üye
Ben N95 8 GB i beğenemedim arkadaşlar değiştiriyorum 5800 Xpressmusic alıcam , ''BENCE'' N95 o kadar da güzel bir telefon değil...

punisher72

punisher72

Üye
Aldım 5800'ı mükemmel bir telefon yaw süper tavsiye ederim yani :)

ask_71

Üye
Tek kelimeyle mükemmel bir tel arkadaşlar soylenecek bişey bırakmamış ben de doğruluyorum zaten böyle tel leri tam anlamıyla her babayiğit kullanamaz :)

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Ben aldım Nokia N95 ama 5800 Xpressmuic mi alsaydım diye düşünüyorum yardımcı olun arkadaşlar ben kullanmadım ikisinide ve çabuk davranırsam değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Murad kardeşim sana tam olarak ne lazım sen onu söyle ona göre cevaplayalım benim için kamera önemli diyorsan ve de hafıza da çok önemli diyorsan yani 2 GB filan yetmiyorsa hiç düşünme N95 al benim 5800'ı düşünmemin nedeni ekranı ben çok film izleyen biriyim ve yolculuk yapan aynı zamanda telefonda o anda istediğim videoyu izleyebileyim diye o telefonu düşünüyorum kamerada önemli tabi ama çok ta lazım değil...

Valla bende nokia 5800 begenmiyorum digemem ama n95 ba$ka bir$ey be karde$im nede olsa dunyada en çok satilan cihazlardan birisi , benimle ilgilendigin için saol

Aldım 5800'ı mükemmel bir telefon yaw süper tavsiye ederim yani :)

Hayirli olsun iyi günlerde kullan .

weyselow

weyselow

Üye
harika bi telefon almanı tavsiye ederim

lazkerem

Üye
ben geçen ay umredeydim mekkeden medineye giderken bedir'i ziyaret etmek istedik ama şöförümüz yolu bilmiyordu telefonumdan baktım ve otobüsü Bedir'e kadar hiç yanlış yola sapmadan götürdük Elhamdulillah
şu kadarını söyliyeyim gerisine sen karar ver telefonum az daha küçük çapta birşey olsa kırılana kadar hiç değiştirmem bence nokia N95 8GB ta bir kusur aranacaksa oda büyük omasıdır saygılar

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
ben geçen ay umredeydim mekkeden medineye giderken bedir'i ziyaret etmek istedik ama şöförümüz yolu bilmiyordu telefonumdan baktım ve otobüsü Bedir'e kadar hiç yanlış yola sapmadan götürdük Elhamdulillah
şu kadarını söyliyeyim gerisine sen karar ver telefonum az daha küçük çapta birşey olsa kırılana kadar hiç değiştirmem bence nokia N95 8GB ta bir kusur aranacaksa oda büyük omasıdır saygılar

Allah kabul etsin umreni , cevap yazdiğin için sağol , nasil telefonu kullandin yolu bulmak (hangi özelliğile) ? Biraz anlatirsan sevinirim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Murat daha almadın mı :hmmm

çok geç kalıyorsun bence ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt