Nokia n95 8gb kullananlar bu konuya bir bakin doğru mu değil mi ? siz karar verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n95 8gb kullananlar bu konuya bir bakin doğru mu değil mi ? siz karar verin
{N95 8GB sakın alma kendileri çok
dandik bir telefondur alan herkez
pişman olmuştur (içinde güya
gps var ama çalışmıyo}
............................................
Arkadaşlar bu yukarda gördüğunüz mesaji bi siteden buraya taşidim acaba bu doğru olabilirmi yoksa palavrami birde sizden duymak istedim özellikle n95 8gb kullananlardan .
Iyi forumlar herkese ...

• Beğen
Tepkiler: MuMu_brz ve weyselow

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ya ne dediğinizi biraz tartın düşünün n95 nokianın en iyi telefonlarından biri sadece gps yok o telefonda hatırlatırım. nasıl nokia 6600 nokian ın en çok tutan telefonlarından biri ise bir klasik olmuşsa n95de nokianın senelerce klasiği olacak . gerek wifisi kamerası vb birçoğu özülliğiyle süper bir telefon .. son çıkan telefonlardan kötü olsada hepsiyle yarışabilir ve gpside iyi çalışıyor süper bir gps istiyorsan git gps cihazı al o zaman sonuçda o telefon .

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma düzelltim mesajmi simdi cevabinizi bekliyorum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
gözün kapalı al kardeşim, çok geç kalmışsın ama hayırlısı olsun . Gülegüle kullan, ben şu an bu msjı wifi üzerndn tlf.ile yazıyorum.

Gps nin çalışmadğnı itham eden kişinin kendi becerikszlğdr !

Bu tarz alma diyen olumsuz yorum yazanların tek bir sebebi olabilir o da kıskançlıktır. O tarz yorumlara itibar etmeyin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende yeni aldım mükemmel telefon canavar gibi birşey böyle olduğunu bilsem daha önceden alırdım:D

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekür ediyorum sizin laflariniz benim için önemli tabiki e malum kullaniyorsunuz ya cihazi güvenin söylediği gibi kskançilikta olabilir e artik allah biliyor amcinin ne olduğunu...
Ben irakta yaşadiğim için geç kalmiş olabilirim e irakin durmuda malum herkes biliyor ama yinede ben bu telefonu alicam inşallah ...
Ben erbilden murat hepinize saygilar ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Durumun varsa al hemen bizden de Erbile selamlar Murat kardeşim

futbol123

futbol123

Üye
harika bi telefon almanı tavsiye ederim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sevgiler Selamlar Murat kardeş, benim de kalbimin yarısı Erbil 'de
Kız arkadashm orda yashyor :)

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize sonsuz saygilar..
Çok te$ekkür ederim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Murat Kardeş her zaman bekleriz , dostluk kardeşlik adına ne varsa elimizden geleni yapmaya hazırız .

Allah' ın izniyle telefonunu al , gereken her program için yardım da ederiz.
Sen mutlu olduysan ne mutlu bize, Hayırlı Geceler Yürektesin :op:

Emperian

Emperian

Üye
PALAVRA! Ona belkide çakmasını kakalayıklardır

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
380 dolara çakmasını satacaklar:s

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
mikado01

mikado01

Üye
al kardeşim çok memnunum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

--------------- Ekleme ---------------

Pek anlamadim biraz daha açik konush kardeshim ne demek çakmasını kakalayıklardır
bu çin malı n95 ler var onları diyor alırken dikkat et yani

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
al kardeşim çok memnunum...

memnunmusun sen benim gibi nokia 6300 kullanmiyormusun nasil oluyorda n95 8gb kullanmaktan memnun kaliyorsun ? pek anladim valla

sakin yanliş anlama beni biraz şaşirdim okadar , forumda kullandğin telefon nokia 6300 olduğu için . Birazda komik geldi bana şu mesaj

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Orda yazana bakma Murat kardeş bendede mesala n73 e250 var sadece n95 yazdım oraya:D

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
niye yazmiyorsun hem n73 kötü bir cihaz değil ki sesi ve performansina diyecek yok , çokta kullani$li

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Murat kardeş yanlış anladın
Mehmet' de 3 tane tel.var , ama o sadece n95 8gb yazdı , yani olmayan başka bir modeli yazmadı. Diğerlerini yazmaya gerek görmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt