Nokia N95 8GB için Türk kanallarını İzleme,Yardımm :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 8GB için Türk kanallarını İzleme,Yardımm :((
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonumda wifi üzerinden Türk kanallarını nasıl izleyebilirim? Bir program veya başka şekilde ama nasıl? Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

RonaS

RonaS

Üye
Sbp Tv yi bi dene ama onda kanalar sınırlı sitede vardı sanırım yanlız bilmen gereken bişey var tv izleme olayı flash player altyapısına dayalı bişey maalesef nokia bu işi beceremedi gitti hiçbi nokiada flash player yok :(

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Spb Tv yi denedim ama onda atv fox kanal d falan yok özellikle TNT :D Ayrıca ses de gelmiyordu. Başka bir öneriniz var mı? 1 gb internet paketi var ve wifi üzerinden de izleyebilirim. Öneriniz nedir?

KaRtAl22

Üye
arkadaşım flash player yüklemelisin ama internet üzerinden yüklemek bayağı zor kolay bulunmuyor bir telefoncuya yüklet açacaktır bende flash player arıyorum ama bulamıyorum bilen varsa link gönderebilimi acaba teşekkürler iyi geceler

- - - Eklendi - - -

pardon telefonumun modeli nokia n95 8gb
az önce yazmayı unuttum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
arkadaşım flash player yüklemelisin ama internet üzerinden yüklemek bayağı zor kolay bulunmuyor bir telefoncuya yüklet açacaktır bende flash player arıyorum ama bulamıyorum bilen varsa link gönderebilimi acaba teşekkürler iyi geceler

- - - Eklendi - - -

pardon telefonumun modeli nokia n95 8gb
az önce yazmayı unuttum
Flash Player elindeki telefona olmaz :hmmm

KaRtAl22

Üye
:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt